۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۱۰
کد خبرنگار: 2243
کد خبر: 84744533
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

خروج بیمارستان نیمه کاره فردیس از بن بست مالی با اهتمام دولت سیزدهم

کرج - ایرنا - بیمارستان نیمه کاره شهرستان ۷۰۰هزار نفری فردیس استان البرز که ۱۱ سال از آغاز عملیات آن می گذرد این روز ها با اهتمام دولت مردمی سیزدهم می رود تا بن بست مالی آن برای تکمیل و آغاز فعالیت درمانی شکسته شود.

نوزدهمین سفر استانی رییس جمهور و هیات دولت در هجدهم فروردین ماه سال جاری به استان البرز انجام شد که همزمان با این سفر ، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن بازدید از بیمارستان فردیس خبرهای خوشی در مورد تکمیل این مرکز درمانی به مردم این شهرستان داد.

 فردیس پرجمعیت حتی از داشتن یک تخت بیمارستان محروم است 

فردیس از گذشته تا کنون همواره و بخصوص پس  از پیروزی انقلاب اسلامی به مقصد و سکونتگاه  بسیاری از مهاجران از اقصی نقاط کشور تبدیل شده است؛ ، لذا مهاجرپذیری فزاینده، با  کمبود شدید امکانات زیرساختی به ویژه در بخش درمانی این شهرستان همراه  شده است.

روند مهاجرپذیری شتابان  و نرخ رشد بالای آمار جمعیتی فردیس سبب شده تا جمعیت این شهرستان بیشتر از برخی استان های کشور باشد ؛ این  درحالی  است فردیس به لحاظ مراکز درمانی و بهداشتی محروم ترین منطقه کشور محسوب می شود.        

بر این اساس  کلنگ ساخت تنها بیمارستان دولتی در سال ۱۳۸۹ توسط  دولت دهم در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع در اراضی ۱۱۰ بلوار منظریه فردیس به زمین زده شد، اما این پروژه اندکی پس از آغاز ساخت به فراموشی سپرده شد. 

فراموشی این پروژه درمانی در دولت یازدهم نیز ادامه یافت تا دولت دوازدهم که کار باز تعریف این پروژه یعنی اصلاح  و توسعه نقشه عملیات ساخت بیمارستان فردیس در قالب افزایش تعداد تخت های  آن از سر گرفت، اما در این دوره بخشی از ساختمان بیمارستان احداث و قرار بود تا پایان دولت دوازدهم  به بهره برداری برسد اما مشکلات مالی باز گریبانگیر پروژه شد و به توقف آن انجامید.

خودنمایی مشکلات درمانی فردیس در اوج کرونا 

مشکلات درمانی شهرستان فردیس  تا پیش از شیوع کرونا کم نبود که گسترش  این ویروس چالش و بحران درمانی فردیس را مضاعف کرد، ویروسی که با بستری شدن صدها نفر در شهرستان فردیس همراه شد و بیماران این شهرستان پرجمعیت را به مراکز درمانی کرج و تهران ، شهرستان های شهریار و سایر مناطق اطراف کشاند.

این ویروس وحشی که تا قبل از واکسیناسیون موج های ششگانه در کشور و استان البرز به راه انداخت، آنقدر بار مشکلات آن برای فردیس نشینان سنگین بود که نمی توان عمق مشکلات مردم این شهرستان را توصیف کرد و  راه اندازی یک نقاهتگاه توسط سپاه و بسیج ودانشگاه علوم پزشکی  تنها  

هرچند راه اندازی این نقاهتگاه با نگاه استانی انجام شد اما از آنجا که تجهیزات کامل برای بیماران با مشکل حاد تنفسی  در این نقاهتگاه وجود نداشت، بیشتر بیماران به بیمارستان های کرج و استان تهران منتقل می شدند که شمار تلفات آنان کم نبود.

توقف روند ساخت تنها بیمارستان دولتی فردیس با  گلایه ها  و نارضایتی مردم همراه شد که این نارضایتی ها توسط  کاربران و فعالان اجتماعی این شهرستان در شبکه های اجتماعی بازتاب فراوانی داشت ضمن آنکه این موضوع بارها در خطبه های نماز جمعه فردیس بازگو شد و به عنوان یک مطالبه به حق مردمی به مسوولان استانی  و کشوری منعکس شد.

خبر خوش دولت سیزدهم برای پایان دادن به ۱۱ سال انتظار فردیسی ها 

سفر رییس جمهور و هیان دولت در هجدهم فروردین ماه امسال موجب شد تا فرصتی  برای  فعال سازی دوباره  کارگاه احداث بیمارستان فردیس به وجود آید ، سفری که با خبری خوش برای ساکنان این شهرستان محروم همراه شد و آن اینکه اختصاص ۶۵۰  میلیارد تومان اعتبار از سوی دولت   ، پایانی بر سال ها انتظار ساکنان فردیس برای رهایی از محرومیت درمانی است.

خروج بیمارستان نیمه کاره فردیس از بن بست مالی با اهتمام دولت سیزدهم

وزیر بهداشت و درمان در سفر هجدم فروردین ماه هیات دولت به استان البرز به صورت ویژه مشکلات درمانی فردیس و روند ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی این شهرستان را بررسی کرد و در شامگاه پنجشنبه ۱۸ فروردین ماه این مشکلات را در جلسه شورای اداری استان البرز که با حضور رییس جمهور برگزار شد، تبیین و تشریح کرد.

در این نشست  تصویب اعتبار ویژه برای ساخت بیمارستان فردیس موجب شد تا  دست اندرکاران امور بهداشت و درمان استان البرز با دلگرمی روند تکمیل این بیمارستان را دنبال کنند.

بازدید استاندار البرز از بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس 

خروج بیمارستان نیمه کاره فردیس از بن بست مالی با اهتمام دولت سیزدهم

استاندار البرز در  هفته جاری از بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس بازدید کرد و گفت : شهرستان فردیس  با تراکم بالای جمعیت فاقد یک تخت بیمارستان است از این رو با بررسی دقیق و رفع موانع پروژه های بیمارستانی در این شهرستان، به زودی سه بیمارستان  دولتی و خصوصی در فردیس راه اندازی و سرانه بهداشتی و درمانی در این شهرستان تقویت خواهد شد.

مجتبی عبداللهی افزود: فردیس پر جمعیت فاقد حتی یک تخت بیمارستانی است که یکی از پروژه های اولویت دار ، شاخص و مهم در استان البرز بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی این شهرستان است ؛به لحاظ سرانه تخت بیمارستان وضعیت این منطقه پایین است که امیدوارم هر چه سریع تر این پروژه به بهره برداری برسد.

وی تاکید کرد: پیمانکاران موظف هستند طبق زمانبندی و تعهد خود نسبت به تحویل پروژه های اقدام کنند چراکه جزئیات اقدامات آنها را رصد می کنیم و هر گونه کوتاهی و کم کاری در این زمینه قابل اغماض نیست.

 ساختمان بیمارستان تا پایان اردیبهشت ماه جاری تحویل می شود

 فرماندار فردیس نیز گفت: یک روز در میان از روند ساخت بیمارستان بازدید می کنم ؛ ساختمان اصلی بیمارستان ۳۱ اردیبهشت ماه جاری آماده تحویل می شود و دانشگاه علوم پزشکی استان البرز خرید تجهیزات بیمارستان را  آغاز کرده  است ، ساختمان های جانبی حدود سه ماه زمان می برد تا تکمیل شود.

خداداد کاشفی افزود: ساختمان مرکزی بیمارستان بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ؛طبقات دوم، سوم و چهارم آماده است و طبقه اول، همکف و زیر زمین  باید تکیمل شود؛ از مجموع ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبارات تصویبی سفر رییس جمهور برای بیمارستان نیمه کاره فردیس ، ۱۵۰ میلیارد تومان صرف تکمیل ساختمان و ۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مصرف می شود.

به گزارش ایرنا،  اکنون تکمیل و تجهیز بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی فردیس با زیربنای ۲۱ هزار مترمربع در زمینی به مساحت ۲۷ هزار مترمربع به عنوان میراثی است که برعهده دولت سیزدهم قرار گرفته است؛ این بیمارستان  شامل پنج طبقه در قالب سه بلوک و به صورت عمومی (جنرال) ساخته شده است و ظرفیت تعداد تخت‌های آی سی یو بیمارستان فردیس از هفت تخت به ۳۷ تخت افزایش یافته است.

بهره ‌برداری از این مجموعه در ابتدای امر فقط به منظور خدمات درمانی بود که در مسیر  توسعه و بهره ‌گیری از خدمات آموزشی نیز به عنوان یک ارزش افزوده به آن اضافه شد و برای این بیمارستان، بخش‌های مختلف تخصصی درمانی از جمله درمانگاه‌های تخصصی، واحدهای بیمارستانی و بخش‌های تصویربرداری به صورت جامع و کامل تعریف  شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha