۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۱۰
کد خبرنگار: 915
کد خبر: 84745077
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روند ابتلا و بستری بیماران کرونایی در گلستان همچنان نزولی است
عکس آرشیوی است

گنبدکاووس - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از ادامه روند نزولی ابتلا و بستری بیماران کرونایی در این استان خبر داد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته کادر بهداشت و درمان و گسترش واکسیناسیون پیک ششم کرونا در گلستان به مرحله مدیریت و کنترل رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعید گل فیروزی روز یکشنبه در مراسم افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستای "سارجه کُر" از توابع بخش مرکزی گنبدکاووس افزود: رسیدن به مرحله مدیریت و کنترل ویروس کرونا به منزله پایان این بیماری نیست بلکه باید تا بهبود شرایط جامعه، همگان نسبت به رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی مقابله با این ویروس خطرناک اهتمام داشته باشند.

وی بدون اشاره به آمار واکسیناسیون کرونا در گلستان از افراد بالای ۱۲ سال این استان بالاخص در نواحی روستایی خواست نسبت به تزریق دُز سوم واکسن کرونا اقدام کنند. 

دکتر گل فیروزی اضافه کرد: میزان استقبال از دُز سوم تزریق واکسن کرونا در گلستان مطلوب نیست و هم اکنون ۳۳.۷ درصد افراد بالای ۱۲ سال استان واکسن کرونا دریافت کردند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین نسبت به کاهش ۱۰ تا ۱۵ سال آمار سکته مغزی در سراسر کشور و این استان هشدار داد و گفت: اکنون سکته مغزی که فشار خون بالا یکی از دلائل اصلی آن است به سن میانسالی (۴۰ تا ۴۵ سال) رسیده است.

وی با تاکید برضرورت رعایت رژیم غذایی مناسب و اقدامات پیشگیرانه ۲ بیماری "دیابت و فشار خون" افزود: مراکز خدمات جامع سلامت در مناطق شهری و روستایی استان آماده ارائه خدمات کنترلی و پیشگیرانه بیماری‌های غیرواگیر به مردم هستند.

دکتر گل فیروزی با قدردانی از اهالی روستای سارجه کُر گنبدکاووس و مشارکت یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی آنها برای راه‌اندازی مرکز خدمات جامع سلامت این روستا به صورت استیجاری، گفت: اهالی همچنین زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع برای احداث ساختمان ملکی این مرکز اهدا کردند.

وی اضافه کرد: ساخت ساختمان ملکی مرکز خدمات جامع سلامت روستای سارجه کُر در برنامه دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد.

روند ابتلا و بستری بیماران کرونایی در گلستان همچنان نزولی است

مدیر شبکه بهداشت و درمان گنبدکاووس نیز در این مراسم گفت: با راه‌اندازی مرکز خدمات جامع سلامت روستای سارجه کر اهالی این روستا و ۲ روستای "طالقان تپه و چوپان بای" در مجموع چهار هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات پزشکی، داروخانه، مامایی، مراقبت‌های بهداشتی و بهداشت محیط برخوردار خواهند شد.

فرهاد بدیعی افزود: دانشگاه علوم پزشکی گلستان برای تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت روستای سارجه کُر سه میلیارد ریال هزینه کرده است ضمن اینکه ۲ مرکز خدمات جامع سلامت روستاهای "آق بند و شهرک شهید بهشتی" گنبدکاووس هم در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است و هم اکنون ۲۸ مرکز خدمات جامع سلامت در نقاط شهری و روستایی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha