برداشت انبه کال در ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از باغ‌های هرمزگان آغاز شد

بندرعباس- ایرنا- مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت انبه کال (سبز) از ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از باغ‌های استان آغاز شد و تا نیمه خردادماه امسال ادامه دارد.

مسعود گرگیج روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا  پیش بینی کرد: امسال ۲۹ هزار تن محصول انبه نارس برداشت شود که به علت بارندگی‌ها، ۱۰ درصد بیشتر از پارسال است.
 وی بیان داشت: ۷۰ درصد انبه هرمزگان به صورت کال برداشت می‌شود که در صنایع ترشی و شوری استفاده می‌شود.
مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهارداشت: مهم‌ترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود.
معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: هفت واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۹ هزار تن در استان فعال است.
مجید کمالی افزود: در هر واحد ۱۰ نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.
برداشت انبه رسیده و تازه خوری نیز از نیمه دوم خرداد ماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد.
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئین ها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha