به گزارش خبرنگار ایرنا سلیمان شکری روز یکشنبه در گردهمایی فصلی روسای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان در سرسرای بوستان اهواز با اشاره به اینکه استقبال مردم در مشارکت در توسعه و بازسازی حرم های مطهر امامان معصوم(ع) بیان کرد: برای تداوم جذب مشارکتهای مردمی در طرحهای توسعهای عتبات عالیات باید وحدت رویه وجود داشته باشد.
وی به ضرورت اعتمادسازی در جذب مشارکتهای مردمی و پرهیز از ایجاد هرگونه شبهه در توسعه و بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه چنانچه نواقصی در برخی استانها وجود دارد باید برطرف شود تا هیچ بهانه و مستمسکی به دست بدخواهان و دشمنان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) داده نشود.
وی در ادامه به ضرورت شناساندن بیشتر تشکیلات مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و افزود: اگر شناخت مردم از این ستاد بیشتر شود و اعتمادسازی صورت گیرد زمینه برای مشارکت بیشتر مردم در طرحهای عمرانی و توسعهای عتبات عالیات بیشتر خواهد شد.
ظرفیتهای مردمی هر منطقه برای جذب مشارکتها شناسایی شود
شکری در ادامه بر شناسایی خیران و ظرفیتهای مردمی هر منطقه برای مشارکت در توسعه و بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد.
وی گفت:شناسایی ظرفیتهای مردمی هر منطقه و شناخت کافی از خیران خاص، کمک خواهد کرد تا مشارکتهای مردمی را توسعه داده و زمینه برای مردمی کردن هرچه بیشتر مشارکتها فراهم شود.
مدیر امور استانهای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور در ادامه با اشاره به اینکه دستگاه بازسازی عتبات عالیات متعلق به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است افزود:هماهنگی با امامان جمعه و جماعات برای مشارکت عمیق تر مردم در طرحهای توسعه عتبات عالیات ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
شکری، در ادامه طرح "بنای نور" در استانها را برای مشارکت بیشتر مطلوب توصیف کرد و گفت: مشارکت تقسیطی در طرح بنای نور در بسیاری از استانهای کشور موفق بوده است و در خوزستان نیز با تلاش و پیگیری مسوولان ستادهای شهرستانی عتبات عالیات بیشتر از سایر نقاط کشور بوده است.
وی گفت: خوزستان پارسال از نظر جذب مشارکتهای مردمی در طرح های توسعه عتبات عالیات جزو استانهای برتر کشور بوده است.
هدف گذاری برای مشارکت ۷۵هزار ریالی هر شهروند ایرانی
شکری ادامه داد: امسال مشارکت ۷۵ هزار ریالی هر شهروند برای طرحهای توسعهای عتبات عالیات هدف گذاری شده است.
مدیر امور استانهای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور افزود: با توجه به شور و اشتیاق مردم برای مشارکت در طرحهای توسعه عتبات عالیات، رسیدن به این میزان سرانه مشارکتی امکان پذیر است.
وی با اشاره به طرحهای توسعه عتبات عالیات در شهرهای مقدس عراق گفت: صحن در دست ساخت عقیله بنی هاشم حضرت زینب(س) در کربلای معلا و صحن حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف از مهمترین طرح های عمرانی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات است.
در این نشست ظرفیتها، پیشنهادها و برنامههای جذب مشارکتهای مردمی برای توسعه و بازسازی عتبات عالیات در امسال مطرح شد.
نظر شما