به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی یکشنبه شب در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی استان اظهار داشت: داده های اولیه از محرومیت زدایی روستاها باید تهیه و با پیوست فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی اقدام به تهیه نقشه محرومیت زدایی در استان شود.
وی با بیان اینکه تنها در لوای این نقشه میتوان اقدام به ریشه کنی فقر و محرومیت در روستاها کرد، افزود: ۹۳۵ روستا و آبادی در استان اصفهان داریم که با شناسایی روستاهای محروم در گام اول و استفاده از ظرفیت گروه های جهادی، دستگاه های اجرایی، مجموعه قرارگاه ها و سپاه باید برای رفع محرومیت اقدام کرد.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه اکثر داده ها موجود است و باید در یک تعامل سازنده نقشه راه برای رفع محرومیت در روستا شکل بگیرد، افزود: با اشتغالزایی و رفع بیکاری از روستاها و توسعه گردشگری روستایی با ظرفیت های موجود از جمله منزل روستایی، زمین کشاورزی و دامداری باید برای رفع محرومیت گام برداشت.
وی تشکیل گروه های جهادی در روستاها را از بدنه مردم روستا یک راهکار دانست و گفت: نیاز است در ابتدا در قالب کارگروه و کمیته ای از متخصصان الگویی برای رفع محرومیت روستاها شکل بگیرد و با استفاده از ظرفیت فرمانداری، بخشداری، دهیاری و دیگر بخش ها برای رفع محرومیت به مرحله اجرا در بیاید.
مرتضوی خواستار تشکیل نسل چهارم گروه های جهادی شد و افزود: تاکنون آنچه مورد انتظار و مدنظر مقام معظم رهبری در راستای رفع محرومیت زدایی از روستاها بوده توسط گروه های جهادی شکل نگرفته است.
وی از گروه های جهادی خواست با استفاده از عناصر اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اقدامات تکاملی در جهت محرومیت زدایی روستاها صورت دهند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان( عج) استان اصفهان نیز در این جلسه با این پیشنهاد که دستگاه های اجرایی طرح عمرانی در روستاها را که بدلایلی معوق مانده به گروه های جهادی واگذار کنند تا در راستای رفع محرومیت زدایی از این اماکن اقدام شود، افزود: امکان شمردن مشکلات و نیازهای مردم تمام روستاها توسط گروه های جهادی نیست.
سرتیپ مجتبی فدا بیان داشت: اولویت کار تمامی دستگاه های اجرایی باید رفع محرومیت از روستاها باشد و البته به شکلی که شاهد حذف موازی کاری ها باشیم.
نظر شما