به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، محمد ایزدی عصر یکشنبه در جمع بازرسان امنیت غذایی افزود: احتکار آرد و کوتاهی در پخت نان در زمان های مقرر خط قرمز است و باعث تشویش اذهان عمومی می شود.
سرپرست اداره غله و خدمات بازرگانی قزوین گفت: درحالی که برخی از نانوایان با شرافت و وجدان فعالیت میکنند، اما برخی با سوء استفاده به فروش سهمیه آرد اقدام کرده و یا در ساعت مورد نیاز مردم تعطیل هستند.
وی اضافه کرد: هرگونه تعطیلی نانوایی بربری و سنگک در روزهای جمعه ممنوع بوده و روزهای تعطیل این واحدها باید غیر از پایان هفته باشد که بازرسان باید با متخلفان در این حوزه برخورد کنند.
این مسوول گفت: کارگروههای آرد و نان در شهرستانهای استان باید نسبت به شیفت بندی نانواییها در طول روز اقدام کرده و اینطور نباشد که ساعت عصر و یا صبح نانواییهای لواش تعطیل باشد.
از ابتدای امسال تاکنون ۹ واحد نانوایی متخلف در قزوین پلمپ شده و برای ۱۰۱ واحد نانوایی نیز پرونده تخلف تشکیل شده است.
نظر شما