پیشگیری اولیه در حوزه بیماریهای روان و اعتیاد از اولویت‌های وزارت بهداشت است

مشهد- ایرنا- مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: پیشگیری اولیه در حوزه بیماریهای روان و اعتیاد از جمله برنامه‌های مهارتهای فرزندپروری، مهارت زندگی و آموزش حمایتهای روانی در بلایا از اولویتهای این حوزه است.

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر احمد حاجبی در نشست معاونان بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در مشهد افزود: سه برنامه طی سال ۱۴۰۱ در اولویت است که یکی از مهمترین برنامه‌ها تشخیص و مراقبت از اختلالات شایع روانپزشکی مانند افسردگی و اضطراب است که نمونه بارز آن، حضور کارشناسان سلامت روان در بحران‌ها و بلایاست که موجب کاهش خطرات بیماری‌های روانی برای افراد آسیب دیده می‌شود.

وی با بیان این که پیشگیری از همسر آزاری و کودک آزاری از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت محسوب می‌شود ادامه داد: علاوه بر این، مصوبه ستاد مبارزه با مواد مخدر در حوزه آموزش پیشگیری از مصرف دخانیات و مشروبات الکلی است تا از بروز آسیب‌های روانی به فرد و اطرافیان وی پیشگیری شود. 

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان این که کاهش آسیب مواد مخدر جزء برنامه‌های اولویت دار است گفت: کمیته فنی و مشورتی با مدیران گروه سلامت روانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در خصوص سه برنامه اولویت‌دار از جمله کاهش آسیب مصرف مواد مخدر، پیشگیری از خودکشی و رفتارهای پر خطر تشکیل شده است.

همایش معاونان بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ١٧ تا ١٩ اردیبهشت در مشهد در حال برگزاری است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد سالانه پذیرای حدود ۳۰ میلیون زائر و مسافر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha