۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۰۰
کد خبرنگار: 2199
کد خبر: 84748529
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

صندوق کارآفرینی امید حامی تولید کنندگان زنجانی است

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۹:۰۰
کد خبر: 84748529
صندوق کارآفرینی امید حامی تولید کنندگان زنجانی است

زنجان – ایرنا - صندوق کارآفرینی امید زنجان تامین مالی برای ایجاد و بهره برداری از موقعیت و فرصت‌های خوداشتغالی و کارآفرینی توجه خود را به حمایت از رونق تولید با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه معطوف کرده است.

به گزارش ایرنا، در زمان حاضر با توجه به وضعیت اقتصادی و نرخ بیکاری در کشور، تمایل افراد به ایجاد کسب وکارهای کوچک و خوداشتغالی بیش از پیش به چشم می خورد. 
همان طور که می دانیم یکی از ارکان و لازمه های شروع یک کسب وکار موفق، تامین سرمایه مالی مورد نیاز آن بوده در این میان بسیاری از افراد که خواهان خوداشتغالی و ایجاد کسب وکار مستقل هستند اما توان لازم برای تامین مبلغ سرمایه گذاری را به صورت شخصی ندارند، برای تامین سرمایه کسب وکار خود از سایر روش های موجود مانند استقراض و تسهیلات بانکی استفاده می کنند.
صندوق کارآفرینی امید زنجان با در اختیار گذاشتن وام های بدون بهره و تنها با کارمزدی معادل صفر تا چهار درصد توانسته است سرمایه کسب و کارها را فراهم کند.

تسهیلات صندوق کارآفرینی موحب شد تا برای ۶۰ نفر اشتغال ایجاد کنم
حسین رضایی تولید کننده لوله های پلی اتیلن در زنجان گفت:  سال گذشته موفق به دریافت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از صندوق کارآفرینی زنجان بودم و توانستم برای ۲۰ نفر ایجاد اشتغال کنم.
وی با بیان اینکه از صندوق کارآرفینی امید زنجان نهایت سپاس را دارم، افزود: در حال حاضر نیروها سه شیفته در حال کار در کارگاه هستند.
این تولید کننده لوله های پلی اتیلن در زنجان گفت: دیدگاه این صندوق برای ایجاد اشتغال و تولید متفاوت است و دست تولید کننده را می گیرند.
رضایی تاکید کرد: این صندوق در راستای توسعه و پیشرفت استان فعالیت دارد و نمی دانم چگونه و چطور از متولیان در صندوق کارآفرینی امید زنجان قدردانی کنیم.


احیای پروژه مجدد نیازمند تسهیلات هستیم
یکی از کارآفرینان خدابنده ای اظهارداشت: موفق به دریافت ۱۰میلیارد ریال تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید در این شهرستان شدم و با توجه به اینکه این میزان وام دست و بالم را گرفت توانستیم تا حدی پروژه بوم‌گردی را ایجاد کنیم.
سعید بیگدلی یادآوری کرد: برای دریافت تسهیلات از این صندوق طرح ارائه دادم و بارها از بازرسی و صندوق کارآفرینی برای بازدید و بررسی طرح آمده اند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دوباره پنج میلیارد ریال دیگر نیز برای احیای پروژه نیاز دارم، افزود: امیدوارم مسئولان متولی این تسهیلات را زودتر پرداخت کنند چرا که روز به روز نرخ مصالح افزایش می یابد.
این کارآفرین خدابنده ای گفت: طرح بوم گردی مجموعه گردشگری  در ۲ فاز در روستنای مزید آباد طراحی شده است که فاز نخست آن دارای سالن، استخر، سونا و جکوزی است و مانند همین پروژه نیز به شکل سنتی آن است.
بیگدلی با بیان اینکه با همکاری سه نفر و با بیش از ۲۰ میلیارد ریال آورده از خودمان پروژه را آغاز کرده ایم، افزود: با پایان این پروژه می توانیم برای ۱۰ نفر اشتغالزایی داشته باشیم.
وی از مسئولان خواست، در پرداخت پنج میلیارد ریال برای اخداث فاز دوم و احیا تسریع کنند تا هرچه زودتر طرح به پایان برسد.

برای ۱۵۰ نفر مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده ام

بهرام صادقی یکی دیگر از کارآفرینان خدابنده ای در روستای آغوزلو ادامه داد: در سال ۹۷  متقاضی ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از صندوق کار آفرینی بودم که از این مقدار ۴۰۰ میلیون تومان را پرداخت و مابقی آن را صندوق در حساب نگهداشت.
وی تاکید کرد: این تسهیلات را برای راه اندازی کارگاه جمع آوری شیر و تهیه پنیر تبریز درخواست داده بود.
این کارآفرین خدابنده ای یادآوری کرد: مدیر صندوق کارآفرینی امید استان زنجان طی بازدیدی از این کارگاه تولیدی مشاهده کردند که روزانه به ارزش ۶ میلیارد ریال تولید محصول دارم.
صادقی تاکید کرد: برای تهیه پنیر بر اساس برنامه سازمان غذا و دارو باید ۶ ماه ماندگاری داشته باشد و سپس عرضه شود.
 وی ادامه داد: با این روند ۲۴ میلیارد ریال نیازمند تسهیلات هستیم که با این احتساب فقط ۴۰۰ میلیون ریال وام داده اند.
این کارآفرین خدابنده ای گفت: در حال حاضر با قرض و فروش برخی از  اموال شخصی خود این کارگاه را راه اندازی کرده ام و ۱۵۰ نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
صادقی تاکید کرد: تا این لحظه نیز بخش قابل توجهی ار تسهیلات را بازپرداخت کرده ام و مقدار کمی از آن باقی مانده است.
وی اضفه کرد: بر اساس برآورد کارشناسان نیازمند ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال از صندوق کارآفرینی امید هستم تا سالن های تولید را ارتقا دهم.
این کارآفرین خدابنده ای گفت: این کارگاه تولیدی را از جیب مردم و با ارائه چک  می گردانم و مضیقه ها و مشکلات موجب می شود تا در صدد جمع آوری کارگاه باشم.
مریم حیدری یکی دیگر از کارآفرینان در حوزه جمع آوری شیر و تولید پنیر در روستای چوزوک شهرستان ایجرود گفت: ۲۵۰ میلیون تومان در سال ۹۶ تسهیلات از صندوق کارآفرینی دریافت کرده ام که  و مشکلاتم را رفع کرد و در کنار این خدمت، از سوی صندوق بسیار اذیت شدیم.
وی افزود:  در گذشته هفت نیرو در کارگاه جمع آوری شیر و تولید پنیر رشت مشغول به کار بودند که با توجه به افزایش توریم تعداد نیروها به سه نفر تعدیل شده اند.
این کارآفرین جمع آوری شیر و تولید پنیر در روستای چوزوک شهرستان ایجرود گفت: روزانه ۲ و نیم تن شیر روستای چوزوک و روستاهای اطراف را جمع آوری می کنیم و با توجه به اینکه قیمت تمام شده هر کیلوگرم پنیر ۷۳ هزار تومان اما در بازار ۷۰ هزار تومان عرضه می شود.
حیدری تاکید کرد: متقاضی یک میلیارد تومان وام در سفر رئیس جمهور به زنجان بودم که تنها پیگیری های آن انجام شده است.
وی اضافه کرد: از ۲۵۰ میلیون تومان وام  فقط ۲ مرحله از قسط آن برای پایان بازپرداخت مانده است.
ولی الله فتحی یکی دیگر از کارآفرینان خدابنده ای افزود: با ۸۰ میلیون تومان اقدام به احداث تالار پذیرایی در روستای حصار کرده ام و متقاضی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بودم و این مبلغ خیلی کمکی به ما نکرد و در حال حاضر سه نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا وضعیت درآمدها تضعیف شد و در حال حاضر نیز برای بروز کردن تجهیزات داخلی تالار نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات هستم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha