۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۲:۳۷
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 84748955
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده ولی فقیه در کردستان: مساجد به پایگاهی برای رسیدگی به مشکلات مردم تبدیل شود

سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه اکنون بزرگترین معروف رسیدگی به فقرا است، گفت: باید مساجد را به پایگاه رسیدگی به مردم تبدیل و از کمک های مردمی برای رفع مشکلات اقتصادی اقشار ضعیف استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز چهارشنبه در اولین گردهمایی شورای امر به معروف و نهی از منکر مساجد شهرستان سنندج وجود ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد را در استان ظرفیتی بزرگ برای تقویت فرهنگ اسلامی و کمک به اقشار ضعیف عنوان کرد و اظهار داشت: باید نماز را به درستی اقامه کرد و منظور از اقامه نماز، توجه به شعائر اسلامی، مسائل معنوی، اهمیت به فقرا و مسائل اجتماعی و سیاسی و جهان اسلام است.

وی با اشاره به اینکه تقریبا همه مساجد هیات امنا دارند، ادامه داد: با وجود اینکه بیش از ۹۰ درصد ماموستایان، در خانه‌های ساده زندگی می‌کنند از کمترین امکانات برخوردار هستند اما برای رفع مشکلات مردم، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند که بسیار ارزشمند است.

نماینده ولی فقیه در کردستان امر به معروف و نهی از منکر را مقوله‌ای درونی دانست و افزود: آمران به معروف، ابتدا خود باید سالم بوده و اقدام به خودسازی کنند تا مردم نیز توصیه‌های آنان را بپذیرند و مورد اعتماد جامعه باشند.

حجت‌الاسلام پورذهبی شرط اساسی در بحث امر به معروف را پیشگیری از منکر عنوان کرد و گفت: آمران به معروف خود باید تجلی امر به معروف و دوری از منکر باشند، ضمن اینکه در مرحله دوم و برای ارشاد مردم، حفظ شان و منزلت انسان‌ها ضروری است، چراکه در اسلام آبروی مردم در اولویت است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ظرفیت بزرگی برای استفاده از مساجد و بسیج مردمی فراهم کرده است، اضافه کرد: اکنون مساجد و هیات امنا مردمی است و از این پتانسیل به خوبی می‌توان برای تقویت فرهنگ دینی و اسلامی و رفع بسیاری از مشکلات بهره برد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم اظهار داشت: ۱۴۸ شورای امر به معروف در مساجد، حسینیه‌ها و اماکن نظامی و انتظامی راه اندازی شده که ۲۷ مورد آن مربوط به شهرستان سنندج است.

محمود الله‌مرادی هدف از تشکیل شورای امر به معروف در محلات همپوشانی با بسیج در راستای تقویت فرهنگ اسلامی است، ادامه داد: ایجاد دولت- محله اسلامی و اداره مطلوب محل، اجرای عینی و عملی امر به معروف توسط مردم در قالب مطالبه گری و مدیریت ونظارت در همه شئون محله، اجرایی شدن طرح حجاب و عفاف در محلات، نظارت عمومی بر اصناف، ایجاد قدرت قضایی و حقوقی برای انسجام بخشی نیروهای محلات و ارتباط گیری تشکیلاتی محله با نهادهای قضایی برای پیگیری امور حقوقی، از جمله اهداف تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در محلات است.

نخستین گردهمایی شورای امر به معروف و نهی از منکر مساجد شهرستان سنندج امروز در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در سنندج برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha