به گزارش ایرنا محمد آئینی عصر چهارشنبه در شورای مسکن استان یزد افزود: این بافت شامل بافت تاریخی، بافت فرسوده و سکونتگاههای غیر رسمی است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه پهنه استان در برابر زلزله مقاوم نیست، اظهار کرد: روند نوسازی در استان یزد اصلا رضایت بخش نیست و باید سرعت ببخشد.
وی اظهار کرد: همه توسعه گران، سازندگان بافت تاریخی و مجموعه انبوه سازان برای مقاوم سازی بافت یزد با کمک شهروندان بیایند و با مشارکت مالکان نسبت به مقاوم سازی و نوسازی آن اقدام کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: متاسفانه برای صدور پروانه ساخت و ساز مدت زمان زیادی از سوی شهرداری ها صورت می گیرد که این موجب فراری دادن سرمایه گذاران می شود که خوشبختانه در شورای باز آفرینی استان یزد مصوب شد که مدت قانونی صدور پروانه ۲ هفته است را رعایت کنند.
وی با اشاره به مشوق ها برای نوسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده تصریح کرد:شهرداریها نیز موظف هستند در صدور پروانه ساختمانی حداقل ۵۰ و حداکثر ۱۰۰ درصد تخفیف بدهند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره حمایت مالی دولت در زمینه نوسازی و مقاوم سازی بافت های فرسوده گفت: تسهیلات ۴۵ میلیونی از سوی صندوق کارآفرینی و توسعه تعاون برای ودیعه برای جابجایی ساکنان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به تسهیلات ۳۵۰ میلیونی برای نوسازی هر واحد شهری خاطرنشان کرد: ۱۵۰ میلیون از این تسهیلات صفر درصد است.
آئینی خاطر نشان کرد: همچنین برای نوسازی محله یا تجمیعی مشوق ها و امتیازات خوبی در نظر گرفته شده است.
نظر شما