به گزارش ایرنا " احسان جهانبخش" چهارشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه تامین آب شرب ۳۰۰ روستای استان در دستور کار است، اظهار داشت: در این گروههای جهادی حدود ۳۰ هزار نفر مشغول خدمت رسانی در مناطق محروم استان هستند.
وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای تامین آب شرب ۳۰۰ روستا در سطح استان در دستور کار است افزود: دربودجه سال گذشته توجه ویژهای به آب شرب استان شد که در این ارتباط ۴۲۵ میلیارد تومان در اختیار بسیج سازندگی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)قرار گرفت.
به گفته وی با این اعتبار می بایستی اب شرب تعداد ۱۲۵ روستا تامین شود که در عمل ما کار تامین آب شرب ۳۰۰ روستا را در ظرف ۳۰ به صورت جهادی انجام خواهیم داد.
وی ادامه داد: در زمینه تامین آب شرب روستاها ۲۰ مجتمع آبرسانی در دستور کار است که تا به حال دو مجتمع یکی در میربگ جنوبی نورآباد و دیگری در شهرستان دورود کار آنها شروع شده و از پروژههای بزرگ محسوب می شوند.
مسئول بسیج سازندگی لرستان بیان کرد: سال گذشته پنج میلیارد تومان برای آب بر کشاورزی تحویل بسیج سازندگی شد که با کار جهادی و شبانه روزی توانستهایم ۲۵ کیلومتر از این کانال هال را احداث کنیم و امسال سازمان برنامه و بودجه ۱۱ میلیارد تومان در اختیار ما گذاشت که در این زمینه هم توانستهایم ۵۵ کیلومتر را شروع کنیم که تا پایان سال به سرانجام خواهد رسید.
جهانبخش اظهار داشت: بسیج سازندگی به دستور ولی امر مسلمین جهان در ۱۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۹ با محوریت محرومیت زدایی در روستاها و عشایر و حاشیه نشین تشکیل شده است که مشارکت مردمی و کار جهادی از خصوصیات بسیج سازندگی می باشد.
وی ادامه داد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه کار این مملکت به جز کار جهادی به سامان نخواهد رسید در این راستا ما هرجا جهادی عمل کرده ایم پیشرفت داشته و هر جا کار جهادی صورت نگرفته عقب افتاده ایم.
جهانبخش افزود: در تیپ ۲ لشکر ۸۴ استان لرستان گروه جهادی تشکیل شده که با هماهنگی بسیج سازندگی کار های جهادی اعم از طبخ غذا، توزیع بسته های معیشتی و غیره صورت می گیرد.
وی عنوان کرد: گروههای پزشکی، فرهنگی-اجتماعی، عمرانی، روحانیت و غیره با توجه به اینکه علایق گروه ها مختلف متفاوت است در عرصه های مختلف از جمله اشتغالزایی، بسته های معیشتی، ساخت مسکن و غیره فعالیت می کند.
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان خاطرنشان کرد: ۷۰۷ صندوق قرض الحسنه به صورت خانگی، مردمی و مستقل با ۲۵ میلیارد تومان موجودی که در سال گذشته نزدیک به ۶۰ میلیارد تومان وام به بیش از ۲۰۰۰ نفر در قالب مشاغل خانگی، صنایع تبدیلی، کشاورزی و حاشیه نشین پرداخت کرده است.
وی با اشاره به عملکرد بسیج سازندگی در دوران کرونا یادآور شد: از اول کرونا تاکنون توزیع ۴۳۷ هزار بسته معیشتی ،توزیع یک هزار جهیزیه،آزادی ۲۳۰ نفر از زندانیان غیر عمد، توزیع ۳۴ هزار کیف و لوازم تحریر، تجلیل از ۹۰۰ نفر از کادر درمان، یک هزار و ۶۷۰ طبخ از اول کرونا تا قبل از ماه رمضان و ۷۵۰هزار طبخ در ماه رمضان امسال با ۷۰ آشپزخانه فعال توسط کمیته امداد و بسیج سازندگی توزیع شده است.
نظر شما