محمدرضا منظم اسماعیل پور روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، یکی از راه های دریافت حمایت های مادی و معنوی برای هسته های فناور را استفاده از شتاب دهنده ها دانست و افزود: بر این اساس در آیین نامه مراکز رشد نیز شتابدهنده ها می توانند در مرکز رشد مستقر شوند و از طریق شرکت های شتاب دهنده می توان این حمایت را برای هسته های فناور و شرکت های مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری جذب کرد.
وی از تدوین بسته حمایتی- سیاستی افزایش تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و اظهار داشت: در مجموع تعداد ۱۸ مرکز رشد فناوری سلامت کشور، طی سال گذشته در قالب سه دسته نوپای در حال توسعه و توسعه یافته، مورد حمایت قرار گرفتند.
اسماعیل پور، تهیه و تدوین برنامه های حمایتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تحقق شعار سال مبنی بر "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" را مورد اشاره قرار داد و گفت: این برنامه های حمایتی در قبال پروژه و مشارکت از صنعت خواهد بود.
وی ادامه داد: این مسیر برای حمایت از مراکز رشد برنامه هاست که بر اساس آن اگر مراکز رشد طرحی داشته باشد که منجر به محصول شود و در آن مشارکت از سمت بخش صنعت را جذب کند، حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه را خواهند داشت.
اسماعیل پور با بیان اینکه حمایت از طرح های فناورانه از مسیر طرح های یک درصد از سال جاری آغاز شده است، یادآور شد: از این پس درآمدهای یک درصد به صندوق ویژه ای داده می شود و پس از اعلام فراخوان حمایت های مالی انجام می شود.
وی اظهار داشت: حمایت طرح های پسادکترا و پایان نامه های محصول محور در اولویت قرار دارند و از طرح های پسادکترا صنعتی به ازای هر پایان نامه ۵۰ میلیون تومان و حمایت از پایان نامه های محصول محور تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان انجام می شود.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: آیین نامه حمایت از واحدهای ارایه دهنده خدمات سلامت برای خریداری محصولات، فرآوردهها و خدمات تولید داخل و بسته حمایتی- سیاستی افزایش تولید دانش بنیان اشتغال آفرین از جمله حمایت هایی است در دستور کار ایین معاونت قرار گرفته است.
نظر شما