«فرزاد مخلص الائمه» در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه اراک، افزود: تنها کشوری که از جنگ جهانی دوم به واردکننده پرداخت کرده و در این حوزه رتبه نخست را دارد کشور ایران است.
وی ادامه داد: ۸۰ درصد پرداخت یارانه در کشورهایی که یارانه پرداخت میکنند به حوزه تولید و مصرف کننده پرداخت می شود و در هیچ کجای دنیا این منایع مالی در اختیار وارد کننده قرار نمی گیرد.
استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: یارانهای که به واردکنندگان پرداخت میشد به میزان درآمدهای کشور و بیش از آن است.
مخلص الائمه یاد آور شد: سال گذشته مجوز هشت میلیارد دلار برای واردات تامین برخی کالاها از جمله نهاده مورد نیاز دامداران ، مرغداران و واردات کاغذ و سایر کالاها به کشور برای دولت صادرشد که تمام این منابع مالی در پنج ماه نخست پارسال هزینه شد.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم برای واردات این کالاها در مدت باقی مانده سال ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار معادل ۶۷۵ هزار میلیارد تومان از منابع مالی ۸۰ میلیون نفر کشور برداشت و در اختیار وارد کنندگان قرار داد.
استاندار مرکزی گفت: قیمت گوشت، مرغ و لبنیات با وجود اختصاص ارز ۴۲ هزار ریالی به واردکنندگان نسبت به سال ۹۵ افزایش یافته و این یارانه گم شده است.
مخلص الائمه افزود: تولیدکنندگان سال گذشته جوجه یکروزه را دفن و دامهای مولد را به کشتارگاه ارسال کردند و تولید کننده با وجود پرداخت این یارانه رشد نکرد ولی رانتخواران رشد کردهاند.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت نهادههای کشاورزی در جهان، برای واردات این کالاها در سال جاری به همان میزان سال گذشته باید ۲۵ هزار میلیارد دلار تامین میشد که این منابع مالی بیش از درآمد کشور است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: قانونگذار و دولت سیزدهم به این نتیجه رسیدند که یارانهها باید اصلاح شود که این مهم خود را در چند حوزه نشان خواهد داد.
مخلص الائمه گفت: ۱۰ درصد جامعه که بیشترین درآمد کشور را دارند چهار برابر ۱۰ درصد اول جامعه که درآمد کمتری دارند از یارانه آشکار و پنهان کشور استفاده می کنند.
وی خاطرنشان کرد: اصلاح پرداخت یارانه با انجام کار کارشناسی و مطالعه انجام شده و در اختیار مصرف کننده و تولید کننده قرار گرفتهاست.
استاندار مرکزی افزود: مبالغی که به عنوان یارانه به حساب سرپرستان خانوارها واریز شده برای ۲ ماه است و تا ایجاد زیرساختهای مناسب برای پرداخت کالا برگ الکترونیکی در اختیار مردم قرار گرفته است.
مخلص الائمه با یادآوری اختصاص یارانه به آرد و نان گفت: دولت قصدی برای افزایش قیمت آرد و نان ندارد.
وی ادامه داد: در روزهای گذشته برخی اختلالات در نانوایی ها به وجود آمد که این مهم به دلیل محدود شدن یارانه اختصاص آرد به واحدهای تولیدی صنعتی کاهش یافته است.
استاندار مرکزی با یادآوری مهر و موم تعدادی از نانوایی ها افزود: برخی واحدهای نانوایی که باید روز جمعه فعالیت می کردند ولی غیر فعال بودند مهر و موم شدند و هر واحد نانوایی و فردی که مانع استفاده مردم از این یارانه ها شود بر اساس قانون با آن برخورد میشود.
مخلص الائمه با یادآوری اجرای طرح کلان ملی مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه ها گفت: کشور اکنون در وضعیتی قرار دارد که برای به دست آوردن آرمانهای خود نیازمند یک حرکت تحولی و جهادی است.
وی ادامه داد: به رغم تلاشهای بسیاری که در مدت ۴۳ سال گذشته در زمینه رشد اقتصادی و محرومیت زدایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی انجام شده به تعبیر رهبر معظم انقلاب فاصله با جامعه توسعه یافته بسیار ژرف و عمیق است.
استاندار مرکزی گفت: ۸۰ تا ۹۰ هزار طرح نیمه تمام در کشور وجود دارد که برای اتمام این طرح ها باید بودجه ۳۰ سال کشور به آنها اختصاص یابد.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما