صالح حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر روستاییان ساکن در روستاهای شهرستان باروق جزو دهک پایین جامعه هستند و اجرای این طرح به نفع آنان است.
وی با بیان اینکه جلسههای مختلفی از سوی فرمانداری باروق برگزار شده است، افزود: همچنین روشنگریهای لازم در خصوص مزایای طرح برای کارگروههای مختلف تشریح شده تا آنان نیز که در بین مردم حضور دارند به مردم توضیح دهند.
وی با بیان اینکه با مردم، نخبگان و به ویژه قشر فرهنگیان نیز جلسههایی تشکیل یافته و پیرامون این طرح مواردی بیان شده است، اضافه کرد: این اقدام دولت در راستای حمایت از قشر ضعیف جامعه و قطع کردن دست رانتخواران از ارز ۴۲۰۰ تومانی است.
فرماندار باروق با اشاره به اینکه در مراسم عمومی مزایای این طرح به مردم گفته میشود، افزود: مردم شهرستان باروق متقاعد شدهاند که این اقدام دولت به نفع دهکهای ضعیف جامعه است.
حسینی همچنین در خصوص مدیریت نان گفت: این موضوع در شهر و روستاها رصد میشود و هیچ گونه کمبودی در ازای اجرای طرح هدفمند سازی یارانهها نیست.
وی با بیان اینکه تنها مشکل در حوزه نان در باروق، به روستاهای شهرستان ارتباط دارد و هر سال هم در فصل کاری این مشکل ایحاد میشود، افزود: به جهت مهاجرت مردم روستاهای باروق به شهرها، مهاجرت معکوس در فصل کشاورزی روی میدهد که مشکلاتی در حوزه نان ایجاد میشود.
وی گفت: این موضوع با اداره آرد و غله میاندوآب مطرح شده تا از مراجع استانی تخصیص آرد بیشتر باشد و مردم که در فصل کاری از شهرها به روستاها مهاجرت میکنند و در سهمیه نان مردم ساکن در روستاها کمبودی ایجاد نشود. آرد مورد نیاز تخصیص یابد.
فرماندار باروق همچنین با اشاره به اینکه مشکلی از نظر کمبود کالاهای اساسی دیگر در باروق وجود ندارد، گفت: پنج نفر به عنوان اکیپ نظارتی در این راستا فعالیت دارند و قرار است چهار نفر نیز توسط بسیج به این کلیپ ملحق شود.
به گزارش ایرنا، دولت در راستای مناسب سازی و توزیع عادلانه یارانهها و حذف رانتهای موجود در آن، اقدام به افزایش مبلغ یارانه و واریز آن به حساب خانوارها کرده است؛ برنامه دولت سیزدهم برای مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانهها، بدون شک یکی از مهمترین اقدامات اقتصادی در کشور است.
باروق با ۲۲ هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی واقع است و در تیر ماه سال گذشته با مصوبه هیات دولت از بخش به شهرستان ارتقا و از میاندوآب منفک شد.
نظر شما