رسانه‌ها در مردمی‌سازی یارانه‌ها نقش ادراک‌سازی دارند

بیرجند - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: رسانه‌ها در روند اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نقش اساسی برعهده دارند و ادراک‌سازی دست آنهاست.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی در سی و سومین نشست شورای اطلاع‌رسانی استان، مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها را طرحی قانونی و لازم‌الاجرا خواند و افزود: این طرح که چند سال پیش به تصویب رسید، اگر همان زمان اجرا شده شود به‌راحتی مثل زخمی ترمیم می‌شد اما این زخم امروز به جراحی عمیق نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه دولت مردمی، انقلابی و جهادی به فکر حل مشکلات جامعه است نه کارهای تبلیغی و نمایشی اظهار داشت: دولت سیزدهم در همان سال اول عمر خود به میدان آمد تا با هدف ترمیم اقتصادی این طرح را اجرا کند و یارانه‌ها مردمی شده و به جیب مصرف‌کننده و کسی که مستحق آن است، برود.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تشریح اقدامات رسانه‌ای دشمن در راستای وارونه نشان دادن توفیقات نظام و تاکید رهبر معظم انقلاب بر توجه به جهاد تبیین در مقابل این شیطنت‌ها گفت: درست است که پاره‌ای مشکلات اقتصادی به دلیل کم‌کاری‌های گذشته وجود دارد اما توفیقات بسیار بزرگی هم در نظام اسلامی صورت گرفته که باید در قالب جهاد تبیین، تشریح و اطلاع‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه رسانه‌های ما در طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نقش بسیار بزرگی ایفا می‌کنند افزود: ادراک‌سازی‌ها دست رسانه بوده و آنها مثل نورافکن، راه و مسیر تعیین‌شده را روشن می‌کنند لذا تولیداتی که قرار است با این محوریت منتشر کنند باید با مسئولان مربوطه و متخصصان در میان بگذارند تا انتشار آنها نتیجه معکوس نداشته باشد.

طالبی گفت: ائمه جمعه در خطبه‌های هفته گذشته موضوع مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها را به‌خوبی تبیین کردند لذا جا دارد در سایر برنامه‌ها و هفته‌های آتی نیز متناسب با زمان و موقعیت موضع‌گیری کنند.

وی اظهار داشت: با توجه به جایگاه روحانیون در جامعه باید از ظرفیت این بزرگواران در شبکه تبلیغ، هیات‌های مذهبی و مداحان در راستای تبیین این طرح بهره ببریم.

رییس شورای اطلاع‌رسانی استان خراسان جنوبی افزود: صدا و سیمای مرکز استان نیز متناسب با وضعیت و رفتارهای عمومی جامعه بر سیاستگذاری‌های مربوطه به امور تبیینی بپردازد و در این راستا لازم است مسئولین همچنان  به‌صورت شبانه‌روزی پاسخگوی رسانه‌ها باشند.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سعه صدر نحوه ثبت‌نام گروه‌های جدید یا جاماندگان را برای مردم تبیین و اطلاع‌رسانی کند و پاسخگوی سؤالات مردم باشد. 

طالبی گفت: قانون جدید تشدید مجازات متخلفین جرایم تعزیراتی در برنامه‌های صدا و سیمای استان تشریح شود زیرا تشدید مجازات‌ها، بازدارندگی به دنبال خواهد داشت.

مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: تعیین سخنگوی ستاد مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها از طرف استاندار اقدامی ارزشمند بوده و با حضور فعال سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، درخصوص تبیین این طرح، روزانه در حدود ۲۰ مصاحبه رادیویی، تلویزیونی و مکتوب انجام شده است.

محمود مقامی افزود: همچون ستاد مدیریت کرونا، ستاد مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها نیز نیاز به تبیین و اطلاع‌رسانی دارد.

وی با بیان اینکه پایگاه‌های خبری در مقاطع مختلف با همه توان در جهت تبیین و اقناع‌سازی وارد میدان شده‌اند گفت: با توجه به اینکه پایگاه‌های خبری بودجه مشخصی ندارند و به‌صورت خودجوش اداره می‌شوند، لازم است برای آنها اعتباری در نظر گرفته شود.

مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: کل صدا و سیمای استان از آغاز طرح در کنار مسئولان، برنامه‌های تبیینی را با حضور کارشناسان در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: لازم است اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز محتواهای متناسب پخش شده را به‌صورت کوچک‌سازی یا مکتوب در فضای مجازی اطلاع‌رسانی کند.

مقامی گفت: روزنامه‌ها، فضای مجازی بسیج و سپاه و فرمانداری‌ها هم در این زمینه فعال هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha