علوم پزشکی خراسان شمالی ۶۵ پژوهش کرونایی را به ثبت رساند

بجنورد- ایرنا- معاون پژوهش و تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: پژوهشگران و محققان این دانشگاه از ابتدای آغاز شیوع کرونا تاکنون ۶۵ طرح تحقیقاتی مرتبط با این پاندمی را به ثبت رسانده‌اند.

به گزارش ایرنا، دکتر امیرعلی قهرمانی روز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه، اظهار داشت: این طرح های پژوهشی در خصوص شاخص اپیدمولوژیک بیماران، دموگرافیت، ریز فاکتورها، یافته های بالینی کرونا و مشکلات فشارهای روانی این بیماری در کادر درمان بوده است.

وی افزود: ماحصل این طرح‌های پژوهشی تولید علم، دارو، فناوری و چاپ مقالات معتبر علمی بوده است.

قهرمانی با اشاره به جذب اختصاص ۵۰ میلیارد ریال برای ساخت اتاق تمیز در خراسان شمالی، گفت: این اعتبار از سوی معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور برای تجهیز مرکز تولید محصولات ژن درمانی و سلول درمانی دانشگاه اختصاص یافت.

وی افزود: مرکز تولید محصولات ژن درمانی در زمینه سلول درمانی و ژن درمانی در حیطه‌های تحقیقات و درمان بیماران مورد استفاده قرار می گیرد که برای تکمیل آن ۱۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.

قهرمانی با اشاره به اینکه در سال های اخیر حوزه تحقیقات علوم پزشکی استان جایگاه خوبی در بین دانشگاه ها نداشته است، گفت: با این جود در سال ۱۴۰۰، پژوهشگران این دانشگاه مقام دوم در هفتمین فن بازار ملی سلامت، عنوان برتر در جشنواره جهادگران علم و فناور، پنج عنوان برتر در جشنواره تقدیر از پژوهشگران و فناوران استان، مقام دانشجوی نمونه کشوری و عنوان برتر در مقالات مروری حوزه کووید۱۹ را کسب کردند.

وی افتتاح مراکز رشد و نوآوری دانشگاه، انعقاد قرارداد با ۱۵ شرکت فناور برای استقرار در مرکز رشد فناوری و ارتقای جایگاه فناوری دانشگاه در ارزیابی سالانه را از دیگر عملکرد معاونت تحقیقات و فناوری در سال گذشته برشمرد.

قهرمانی با بیان اینکه برنامه جامعی در راستای خودکفایی در ایجاد فناوری‌های نوین حوزه علوم پزشکی استان در نظر گرفته شده است، یاداور شد: از اقدامات زیربنایی در حوزه پژوهش تدوین اساسنامه برای توسعه تحقیقات بالینی است به گونه ای که تمامی افراد دارای مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با علوم پزشکی می توانند با مراجعه به این مراکز به عنوان دستیار پژوهشگر همکاری کنند.

وی افزود: همچنین در حوزه مجلات علمی پژوهشی نیز، مجله این دانشگاه سمت و سویی تخصصی پیدا خواهد کرد و یک مجله پژوهشی دیگر نیز راه اندازی خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته تحصیلی دارد که در هفت دانشکده آن زیر نظر ۱۹۲ عضو هیأت علمی تحصیل می‌کنند.

چهار مرکز رشد، ۱۳۰ شرکت فناور، ۳۱شرکت دانش بنیان در استان فعالیت می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha