«زهره رستمی » روز چهارشنبه در حاشیه همایش «جمعیت و اهمیت فرزندآوری» استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در کاهش نرخ جمعیت کشور و تاکید ایشان بر فرزندآوری در سالیان اخیر؛ تصویب قانون حمایت از خانواده در آبان ماه از سوی مجلس شورای اسلامی را یک گام مثبت در حمایت از مادران برای فرزندآوری عنوان کرد.
وی توضیح داد: قانون حمایت از خانواده در ۷۳ ماده از مادران، به ویژه مادرانی که شاغل هستند حمایت می کند و دستگاه های اجرایی را موظف به اجرایی این قانون کرده است و به همین دلیل در راستای اجرای دقیق و نظارت بر قانون حمایت از خانواده، قرارگاه هایی در سطح ملی و استانی تشکیل شده است.
رستمی همچنین یکی دیگر از اقدام های خوب دولت در راستای افزایش جمعیت و مقابله با کاهش نرخ باوری را تخصیص تسهیلات با نرخ سود کم به خانواده اعلام کرد و گفت: دولت برای خانواده هایی که فرزند دوم به بالا، یا پس از ازدواج صاحب فرزند شوند، تسهیلات فوق العاده حمایتی در نظر گرفته است.
وی ابراز امیداوری کرد با تبیین درست و صحیح اهمیت افزایش جمعیت و کاهش نرخ باروی جامعه قدم های مثبتی در این راستا در جامعه برداشته شود.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به اهمیت تبیین و تشریح درست علت افزایش جمعیت و فرزندآوری در جامعه؛ یکی از مهمترین مسائل امروز کشور را افزایش سن جمعیت و کاهش فرزندآوری در جامعه دانست.
رستمی افزود: کاهش نرخ باروری در جامعه با توجه به افزایش سن جمعیت کشور خیلی نگران کننده است.
وی بیان داشت: متولدین دهه ۶۰ (اوج نرخ باروری کشور )، الان به بالای ۳۰ سال سن رسیدند و مطمئنا در سی سال آینده به سن پیری و بازنشستگی می رسند و اگر از هم اکنون برای کاهش نرخ باروری در جامعه فکری نشود، قطعا در آینده با مشکل کمبود نیرو مواجهه خواهیم شد.
رستمی تشریح و تبیین درست موضوع افزایش جمعیت و اهمیت ضرورت آن را بسیار مهم دانست و گفت: به همین منظور امروز با حضور اساتید برجسته دانشگاه و مراکز علمی و دستگاه های اجرایی همایش «جمعیت و اهمیت فرزندآوری» استان با شرکت حدود ۲۰۰ نفر کارشناس برگزار شد.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری کرمانشاه در ادامه جامعه مخاطب این همایش را، مشاوران مدارس، سمن های مردم نهاد، مبلغان دینی و معاونت های امور زنان و خانواده دستگاههای اجرایی دانست و افزود: این کارشناسان در راستای تبیین درست موضوع فرزندآوری و مقابله با کاهش نرخ آوری در جامعه در این همایش دعوت شدند.
استان کرمانشاه حدود ۲ میلیون و ۵۰ هزار نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما