به گزارش ایرنا، اساسنامه جدید فدراسیونها چالش جدیدی در خصوص تعداد دورههایی که یک فرد میتواند رئیس فدراسیون شود ایجاد کرده است. وزارت ورزش این استنباط را داشت که سوابق ریاست افراد در فدراسیونها قبل از ابلاغ اساسنامه جدید محاسبه نخواهد شد؛ اما با استعلامی که از سازمان بازرسی گرفته شد این سازمان اعلام کرد این سوابق محاسبه میشود. در ادامه وزارت ورزش استعلامی را هم از معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری انجام داد و نظر ابتدای این معاونت این بود که تا زمان پاسخ رسمی به استعلام وزارت ورزش، سوابق ریاست افراد قبل از ابلاغ اساسنامه که تیر سال گذشته بود محاسبه نشود.
به تازگی خبرهایی مبنی بر اینکه سوابق ریاست افراد در فدراسیونها که پیش از تیر ۱۴۰۰ بوده هم در احتساب ۳ دوره یاد شده لحاظ میشود. با این اوصاف افرادی که پیش از این در ۳ دوره رئیس فدراسیون بودهاند دیگر نمیتوانند رئیس فدراسیون شوند. البته ریاست فدراسیون برای چهارمین دوره هم به یک شرط امکان پذیر است و آن هم داشتن سمتهایی همچون ریاست، نایب رئیسی و دبیرکلی کنفدراسیون آسیا و ریاست، دبیر کلی و عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی است.
محمد پولادگر، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش ۲ روز پیش این مسئله را تایید و گفت: بحث حضور سه دورهای روسای فدراسیونها از بخش حقوقی ریاست جمهوری استعلام شد و ابلاغ شده و اعلام کردند عطف به ماسَبق هم میشود. اما به دنبال حل آن هستیم.
وی درباره مسئله بازنشستگی روسای فدراسیونها گفت: در حوزه قانون بازنشستگی هم شاهد اتفاق تلخی در ورزش بودیم که در جهان بیبدیل است. میانگین سنی روسای فدراسیونهای بینالمللی بالای ۷۰ سال است و در ورزش دنیا بازنشستگی وجود ندارد. در ورزش همانطور که کسوت اهمیت دارد در حوزه مدیریت آن نیز اینگونه است و کسانی که سالها کسب تجربه کردند و تازه لیاقت نشستن بر کرسی مدیریت را پیدا میکنند ولی ما با این قانون بازنشستگی شرایط را تغییر دادیم.
به نظر میرسد وزارت ورزش به درستی متوجه این مشکلات چالش برانگیز که عدم ثبات مدیریت در ورزش کشور را به دنبال خواهد داشت شده است و باید دید چه راهکاری در این خصوص پیدا خواهد کرد.
نظر شما