مجری کشوری این طرح در حاشیه برگزاری این گردهمایی به خبرنگار ایرنا گفت: در این گردهمایی سه روزه ۶۰۰ نفر از مربیان سراسر کشور به منظور آموزش و دانشافزایی برای هدایت بهتر نوجوانان و جوانان حضور یافتند.
هرمز نعمتزاده افزود: در این طرح برای افزایش سطح آموزشی مربیان، محتوایی آموزشی با موضوع مباحث اصول دین، مسائل قرآنی و سیره اهلبیت(ع) در قالب ۶ جلد کتاب، در اختیار مربیان قرار گرفت تا در جلسات هفتگی که در مساجد، حسینیه ها و یا بوستان های محلات برگزار می کنند، این مطالب را به سرکت کنندگان آموزش دهند.
وی ادامه داد: از زمان آغاز این طرح در سال ۱۳۸۰ تاکنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ حلقه تربیتی با حضور ۲ هزار و ۵۰۰ مربی تشکیل شده است که این مربیها عموماً تحصیلکردگان دانشگاه و حوزه هستند که حدود ۲۳ هزار دانشآموز محلات کم برخوردار را زیر پوشش دارند.
مجری کشوری طرح فرهنگی تربیتی چهرهبهچهره و چکامه گفت: طرح چکامه نیز به عنوان طرح چهره به چهره به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مناطق آسیبخیز در سال ۱۳۹۸ مورد تایید وزارت کشور قرار گرفت و اجرای آن از سال ۱۳۹۹ آغاز شد که حدود ۲۰۰ حلقه چکامه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سکونتگاههای غیررسمی برپا شده و امیدواریم با حمایت بیشتر بتوانیم این طرح را توسعه دهیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این آیین گفت: طرح فرهنگی تربیتی چهره به چهره با هدف تشکیل جلسات قرآنی در ۲ هزار و ۲۰ محله حاشیه نشین و کم برخوردار کشور پیگیری میشود.
علی آقامحمدی اظهار داشت: اجرای این طرح از ۲۰ سال پیش شروع شده که به دلیل شیوع کرونا، جلسات و نشستها به مدت ۳ سال برگزار نشد و امسال با توجه به کاهش شیوع کرونا برگزاری این جلسات از سر گرفته شد.
وی با بیان این که این طرح حدود ۲۰ میلیون نفر از جمعیت مناطق کم برخوردار کشور را زیر پوشش دارد، ادامه داد: امید است با تلاش مربیان دلسوز که به صورت افتخاری در این طرح فعالیت دارند، جلسات قرآنی و آموزش سیره اهل بیت (ع) در بیش از ۱۰۰ هزار کوچه محلات کم برخوردار کشور شکل بگیرد.
نظر شما