میلاد جوادی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگارایرنا در اهواز افزود: مشارکت تقسیطی در توسعه و بازسازی عتبات عالیات برای آن دسته از دوستداران و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است که نمیتوانند به صورت نقدی وارد این عرصه شوند و این مشارکت تقسیطی بر اساس تراکنش مالی بانک قرض الحسنه رسالت که در اختیار این ستاد قرار میگیرد انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی از روی غرض ورزی ، شبهاتی در چگونگی و نحوه مشارکت دوستداران و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع)در بازسازی عتبات عالیات ایجاد میکنند بیان کرد:مشارکت تقسیطی ، به هیچ وجه وام نیست بلکه مشارکتی است که مردم در طول سال و براساس توان خود و با ضمانت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات انجام میدهند.
مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد:مشارکت غیرنقدی مردم در توسعه و بازسازی عتبات عالیات نیز به صورت کاملا خودجوش و از روی نیت خیر بوده است.
جوادی، با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور یک نهاد مردمی و غیردولتی است افزود: همه طرح ها و پروژه های عمرانی در حرم های مطهر با مشارکت خودجوش مردم بوده و تاکنون هیچ گونه اعتبار دولتی در این راه هزینه نشده است.
درخواست زیارت نیابتی عتبات عالیات هر هفته تا ۵۰۰ هزار مورد
مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت:هر هفته تا ۵۰۰ هزار مورد درخواست زیارت نیابتی عتبات عالیات ثبت میشود.
جوادی با اشاره اینکه شرایط ناشی از همه گیری کرونا و تشرف نیافتن زایران به شهرهای مقدس عراق زمینه را برای زیارت نیابتی فراهم کرده است افزود:هم اکنون زیارت نیابتی تبدیل به فرهنگ شده است.
وی گفت:مخاطبان خارجی ستاد در بحث زیارت نیابتی و مشارکت در بازسازی عتبات عالیات بیشتر از داخل کشور است.
مشارکت ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در امورعام المنفعه
مدیر فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور گفت: این ستاد بخشی از مشارکت های مردمی و خیران را برای امور عام المنفعه همچون آبرسانی به روستاهای کم برخوردار ، کمک مومنانه و تهیه لوازم بهداشتی مبارزه با کرونا هزینه کرده است.
جوادی افزود: موکبهای اربعین با روحیه جهادی و انقلابی هم اکنون به عنوان بازویی قدرتمند برای امدادرسانی و کمک به هموطنان آسیب دیده تبدیل شدهاند.
نظر شما