به گزارش ایرنا، مجمع عمومی وظایفی مانند نظارت بر عملکرد رییس فدراسیون را بر عهده دارند و در صورت نیاز با تشکیل مجمع فوقالعاده، ضمن مجبور کردن رییس فدراسیون و اعضای هیئت رئیسه به پاسخگویی، حتی این اختیار را دارند که رای به پایان ماموریت یک مدیر بدهند؛ اختیاراتی که اساسنامه فدراسیونها به اعضای مجمع داده بسیار گسترده و حتی قاطعتر از احکامی است که از سوی وزارت ورزش صادر میشود.
مجمع عمومی فدراسیونها این توانایی را دارد که در مواقع ضروری برای بررسی مشکلات درخواست نشست فوقالعاده را بدهد و برای این کار کافی است که نیمی از اعضای مجمع درخواست برگزاری آن را به امضا برسانند.
مجمع عمومی و انتخاباتی فدراسیون وزنهبرداری که ۱۶ تیرماه ۱۳۹۸ علی مرادی را با ۲۲ رای به عنوان رییس فدراسیون انتخاب کردند در سومین سال انتخاب این مدیر، میتوانند با بهانه قرار دادن اتفاقات اعزام ۲ ورزشکار به یونان، رییس فدراسیون که در آن سفر عنوان سرپرست را یدک میکشید مجبور به پاسخگویی کنند.
همچنین اساسنامه این اختیار را به اعضا مجمع داده تا در سومین سال حضور علی مرادی، میزان تحقق وعدههای انتخاباتی او را به چالش بکشند؛ وعدههایی که بر محور ساخت خانه وزنهبرداری، ورزش پاک و استفاده از خانواده وزنهبرداری برای توسعه این رشته بود. مجمع فدراسیون وزنهبرداری که این روزها برابر حواشی مختلف فدراسیون و عملکرد رئیس آن سکوت را پیشه کرده، میتواند به نمادی از مطالبهگری در ورزش ایران تبدیل شود و یکی از مدیران باسابقه ورزش را به پای میز پاسخگویی بکشاند، مدیری که به نسبت سایر روسای فدراسیونها پاسخگو نیست و در برابر بسیاری از اتفاقات رخ داده در این مجموعه سکوت اختیار کرده است.
ادامه حاشیه در فدراسیون و پاسخگو نبودن مرادی مقابل افکار عمومی و رسانهها، ضرورت تشکیل مجمع فوقالعاده این فدراسیون را بیش از هر زمان دیگر ضروری کرده است. اما اینکه چرا با وجود تمام این اتفاقات اعضا تمایلی به تشکیل نشست فوقالعاده ندارند یک اتفاق بیسابقه به شمار میرود. اعضای مجمع که تیرماه ۱۳۹۸ با رای شکننده خود، علی مرادی را به ریاست فدراسیون رساندند اکنون در خواب سنگینی به سر میبرند که تا کنون حواشی و اتفاقات فدراسیون آنان را بیدار نکرده است.
اعضای مجمع که سه سال پیش با رای خود حکم به ادامه خدمت مرادی در وزنهبرداری دادند فراموش کردند که آن برگههای رای به خاطر وعدههایی بود که در راستای توسعه وزنهبرداری داده شد و به معنای چک سفید حمایت تا پایان دوره از وی نیست.
غفلت مجمع عمومی فدراسیون وزنهبرداری در روزهای پرآشوب این رشته در حالی است که هر روز شاهد یک اتفاق جدید در وزنهبرداری ایران هستیم و بیشتر این اتفاقات و انتقادات نیز به خاطر دور شدن خانواده وزنهبرداری از فدراسیون است. امید میرود که اعضای مجمع در راستای رسالتی که در اساسنامه برای آنان تعریف شده، گامی در جهت رفع مشکلات این رشته المپیکی بردارند، تا کشتی پرتلاطم وزنهبرداری بعد از حدود سه سال در ساحل آرامش پهلو گیرد.
بدون شک تشکیل این مجمع میتواند فارغ از تمام طنابکشیهای قدرت، پایههای میز مدیریت رییس کنونی فدراسیون را لرزان کند زیرا وی در سال ۱۳۹۸ و زمانی که با زونکنی از وعدههای رنگارنگ به مجمع انتخاباتی گام گذاشت حتی نتوانست رای نصف بهعلاوه یک را کسب کند و ماجرای آن نیم رای هنوز مناقشه وی و مدعیان آن روزها است.
نظر شما