به گزارش ایرنا، تفاهمنامه همکاریهای علمی و پژوهشی بین دانشگاه کردستان و دانشگاه علوم زیستی ورشو لهستان با حضور دکتر رحمت صادقی رییس دانشگاه کردستان و دکتر میکال زاسادا از دانشگاه ورشو منعقد شد.
در این تفاهمنامه بر همکاریهای دوجانبە در راستای ایجاد و تقویت ارتباطات آموزشی و پژوهشی مابین ۲ دانشگاه تاکید شده است. همچنین در آن، انجام پروژههای تحقیقاتی، راهنمایی و مشاوره پایاننامههای دانشجویی (کارشناسی، ارشد و دکترا)، مشارکت در برگزاری کارگاهها و سمینارهای علمی، برگزاری دورههای کوتاه مدت و برنامههای تبادل اساتید و دانشجویان مورد توافق طرفین قرار گرفته است.
دانشگاه علوم زیستی ورشو قدیمیترین دانشگاه علوم کشاورزی و علوم طبیعی در لهستان است که ریشه آن به سال ۱۸۱۶ باز میگردد. این دانشگاه ۴۰ رشته تحصیلی (شامل ۹ رشته که به زبان انگلیسی تدریس می شوند) ارائه میدهد که از جمله آنها میتوان به علوم طبیعی، فناوری، دامپزشکی، مطالعات اجتماعی و اقتصادی اشاره کرد. در این دانشگاه نزدیک ۱۶ هزار دانشجو در دورههای فوق لیسانس و دکتری مشغول به تحصیل هستند.
فراخوان شرکت در برنامه تبادل دانشجو با دانشگاههای کلن آلمان و خاین اسپانیا
مدیریت امور بینالملل دانشگاه کردستان در نظر دارد در قالب برنامههای تبادل برای ترم تحصیلی پاییز ۱۴۰۱، سری چهارم دانشجویان را به دانشگاه خاین اسپانیا و سری اول را به دانشگاه کلن آلمان اعزام کند.
برنامه تبادل با دانشگاه خاین اسپانیا تحت حمایت مالی اراسموس پلاس است و دانشجویان منتخب از مزایای پرداخت هزینههای سفر رفت و برگشت، و مبلغ ماهیانه ۸۵۰ یورو برای یک ترم تحصیلی بهرهمند خواهند شد.
برنامه تبادل با دانشگاه کلن آلمان تحت حمایت مالی قرارداد و تفاهمنامه بین ۲ دانشگاه است. ظرفیت پذیرش در این دوره ۲ نفر از دانشجویان مشغول به تحصیل کارشناسی یا کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان است.
متقاضیان میتوانند جزییات بیشتر، از جمله شرایط اولیه و مدارک ثبتنام را در سایت دانشگاه کردستان مطالعه و در این رابطه اقدام کنند.
اخذ گرنت پژوهشی بنیاد ملی علوم سوئیس توسط عضو هیات علمی دانشگاه کردستان
پروژه تحقیقاتی دکتر قباد شفیعی، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق قدرت و کنترل دانشگاه کردستان، در مشارکت با همکاران سویسی و ایرانی مورد پذیرش بنیاد ملی علوم سوئیس قرار گرفت. این گرنت پژوهشی در قالب برنامه SPIRIT بنیاد ملی علوم سویس به این تیم تحقیقاتی اعطا شده است.
در قالب این گرنت یک پروژه تحقیقاتی با عنوان "Solar Energy Optimization Via a Remote Research Platform" با همکاری اساتیدی از دانشگاه HES-SO Valais سویس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه کردستان به انجام خواهد رسید. نتایج حاصل از این پروژه به توسعه استفاده از انرژی خورشیدی کمک خواهد کرد.
در این پروژه تحقیقاتی، یک دانشجوی دکتری و سه دانشجوی کارشناسی ارشد از دانشگاه کردستان مشارکت خواهند داشت و مورد حمایت مالی قرار خواهند گرفت. دانشجوی دکتری منتخب، یک دوره تحقیقاتی ۱ ساله را در دانشگاه سویسی خواهد گذراند
بنیاد ملی علوم سوئیس یک سازمان حمایت از تحقیقات علمی است تحت نظارت دولت فدرال سوئیس که توسط پزشک و فیزیکدان الکساندر فون مورالت در سال ۱۹۵۲ تأسیس شد.
برنامه تحقیقاتی اسپیریت در چند سال اخیر امکان همکاری پژوهشگران ایرانی و سویسی را فراهم کرده بود که برای فراخوان سال آینده کشور ایران در لیست کشورهای همکار این پروژه قرار ندارد.
دانشگاه کردستان ۴۰۰ عضو هیات علمی، ۵۰۰ کارمند و حدود ۲۲۰ رشته مقطع دارد و دارای هشت دانشکده است و در آینده نزدیک هم سه دانشکده دیگر به این دانشگاه ملحق خواهد شد.
نظر شما