«فرزاد الماسی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری چنین رخدادهای فرهنگی و ادبی مهمی به میزبانی کنگاور که موضوعات مهم و قابل تامل جامعه را دنبال می نمایند، بیان داشت : قلم نقش بسزایی در اعتلای فرهنگ بومی دارد و ادبیات بومی معرفی کننده فرهنگ اصیل هر منطقه است که بیانگر رسومات و آیین های قومی قبیله ای هر منطقه می باشد که ممکن است رو به فراموشی باشند و پرداختن به ادبیات با گویش های محلی باعث اعتلای این فرهنگ های کهن و دیرینه که شناسنامه منطقه است می گردد.
الماسی با اشاره به موضوع جشنواره اظهار داشت: آسیب های اجتماعی موضوعی مهم و پیچیده است و پرداختن به مسئله آسیب های اجتماعی از تاکیدات مقام معظم رهبری است که بایستی به جد به آن پرداخته شود و نقش فرهنگ و هنر در کاهش آسیب های اجتماعی جامعه بدیهی و روشن است.
وی خاطر نشان کرد: اهمیت موضوع آسیب های اجتماعی از نظر نویسندگان و شاعران نیز پنهان نیست و ما شاهد آثاربسیارتوانایی از نویسندگان و اهل قلم و هنرمندان در حوزه آسیب های اجتماعی هستیم.
وی در سخنان خود به معضلات جدیدی از آسیب های اجتماعی اشاره نمودهمانند آسیب فضای مجازی که بالاخص گریبانگیر نسل آینده ساز جامعه می باشد و این مهم توسط نهادهای فرهنگی و اجتماعی بسیار جای کاردارد
الماسی در خاتمه تاکید کرد: ضرورت برگزاری این جشنواره ادبی در وهله اول استفاده از زبان شعر در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و در مقابل گسترش روحیه نشاط اجتماعی می باشد.
پنجمین جشنواره استانی شعر با گویش های محلی استان کرمانشاه شامل کُردی، لری، لکی و ترکی امروز سه شنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و شعرا در مجتمع یادگار امام کنگاور برگزار می شود.
نظر شما