به گزارش ایرنا، «روح الله سهرابی» روز دوشنبه در آیین افتتاح طرح های توسعه ای بیمارستان شهید چمران ساوه، اظهار داشت: ۶۸ درصد از مردم استان مرکزی بیمه تامین اجتماعی دارند.
وی افزود: ۱۷ درصد سهم درمان استان مرکزی را بخش خصوصی برعهده دارد که ۱۴ درصد مربوط به ساوه و سه درصد متعلق به خمین است.
به گفته سهرابی، بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال از بودجه تامین اجتماعی استان مرکزی یعنی بالای ۵۰ درصد به درمان غیرمستقیم اختصاص یافته است.
مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: امسال در پذیرش مراجعین سرپایی ۳۳ و در حوزه پاراکلینیک هم ۳۷ درصد افزایش مراجعه کننده داریم.
وی اظهار کرد: در اردیبهشت پارسال ۱۹۱ عمل جراحی در بیمارستان شهید چمران ساوه انجام شد اما امسال شمار جراحی ها به ۳۹۳ مورد افزایش یافت.
وی گفت: هدف امسال ما این است که بیمارستان های تامین اجتماعی استان مرکزی را به شرایط قبل از کرونا بازگردانیم.
به گفته وی، در بیمارستان امام خمینی اراک روزانه به یک هزار و ۲۰۰ مراجعه کننده سرپایی به درمانگاه و حدود دو هزار خدمات پاراکلینیکی ارائه می شود.
وی گفت: بیش از ۹۴ درصد نسخه های حوزه تامین اجتماعی استان مرکزی به صورت الکترونیکی انجام میشود و از این حیث رتبه نخست کشوری را داریم.
گفتنی است؛ با حضور فرماندار ساوه، مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی و جمعی از مسئولان، بخش فیزیوتراپی بیمارستان شهید چمران ساوه با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد ریال با قابلیت پذیرش روزانه ۱۵ نفر به بهرهبرداری رسید.
در ادامه بخش اطفال بیمارستان شهید چمران نیز با هشت تخت و اعتبار ۲۵ میلیارد ریالی با هدف ارائه خدمات درمانی مطلوب به شهروندان افتتاح شد.
نظر شما