محمد صادق واعظی روز سه شنبه در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه همکاری فناورانه در حوزه تخصصی کشاورزی بین سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثاگران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر افزود: هلدینگ کشاورزی کوثر به واسطه حضور در بورس و به لحاظ ارزش بازار بزرگترین هلدینگ کشاورزی کشور است.
وی بیان کرد: این هلدینگ به لحاظ تنوع در هفت حوزه کسب و کاری فعالیت می کند، مهمترین فعالیت های این شرکت سرنایه گذاری در بخش طیور گوشتی و طیور تخم گذار است.
واعظی با بیان اینکه این هلدینگ در بخش های زراعت گلخانه ای، دام سبک و سنگین فعالیت دارد، ادامه داد: یکی از مسایلی که باعث می شود به فعالیت های خود ببالیم این است که مالک این هلدینگ را خانواده های شهدا می دانیم واین ارزش کار ما را بالا می برد.
وی با اشاره به اینکه همه برای ارتقا و افزایش رفاه کشور فعالیت می کنیم، اظهار داشت: منافع کار ما به خانواده معظم شهدا باز می گردد که شاید جبران بخشی از فداکاری پدر یا برادر این خانواده ها باشد.
واعظی گفت: به دلیل اینکه در برخی حوزه ها این هلدینگ در کشور پیشگام است، بنابراین ارتباط تنگاتنگی با پژوهشگران و دانشگاهیان داریم، همچنین در برنامه های راهبردی کشور، سازمان اقتصادی کوثر پیشقدم است.
مدیر عامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر با بیان اینکه استفاده از ظرفیت دانشی شرکت های دانش بنیان در برنامه ریزی های این شرکت آمده است، ادامه داد: در حال حاضر با توجه به پیشرفت های موجود در دنیا هر بیشتر به سمت شرکت های دانش بنیان حرکت کنیم، توفیقات بیشتری حاصل خواهد شد.
وی یادآور شد: امیدواریم با همکاری دو جانبه و چند جانبه گامی به سوی ارتقای بهره وری و افزایش کیفیت محصول و کاهش قیمت تمام شده برای مصرف کننده برداشته شود.
حوزه دانش بنیان ها تنها مسیر کمک به حوزه امینت غذایی است
علیرضا یوز باشی مدیرعامل موسسه توسعه کسب و کار رویش کوثر نیز در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه گفت: موسسه کسب و کار رویش کوثر از سال ۹۸ فعالیت خود را شروع کرد و نیمه دوم سال ۱۴۰۰ ماموریت خود را مورد بازنگری قرار داد و بیشتر فعالیت خود را بر توانمندسازی و بخشی نیز دانش بنیان متمرکز کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۳ شرکت در حوزه کشاورزی در شرکت سرمایه گذاری کشاورزی کوثر فعال هستند. امید است با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مسیر دانش بنیان شدن شرکت های زیر مجموعه این هلدینگ تسهیل شود.
وی اظهار داشت: اولین کار این موسسه بعد از بازنگری سند چشم انداز این موسسه بوده است که بر اساس آن موسسه کسب و کار رویش، یک موسسه دانش بنیان و پیشران سازمان اقتصادی کوثر شده است.
یوزباشی بیان کرد: در این مسیر به دنبال این بودیم که مسئله و دغدغه شرکت ها چیست و چطور از احصای چالش ها و توسعه فناوری می توان به حل این دغدغه ها دست یافت.
مدیرعامل موسسه توسعه کسب وکار رویش کوثر گفت:در این زمینه از توجیه مدیران عامل شرکت ها برای استفاده از فناوری شروع کردیم، همچنین مرکز نوآوری شهاب در زمینه الکترونیک را فعال کرده ایم که در حال رایزنی مجوزهای این مرکز هستیم.
تفاهم نامه سه جانبه همکاری فناورانه حوزه دام و زراعی بین محمد صادق واعظی مدیر عامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر، علیرضا یوز باشی مدیرعامل موسسه توسعه کسب وکار رویش کوثر، و رضا اسدی فرد رییس شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مدت سه سال امضا شد.
نظر شما