بهگزارش ایرنا از اداره کل روابطعمومی و اطلاعرسانی اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ویدا توحدی روز سهشنبه -سوم خرداد ۱۴۰۱ - از پایان رقابت برنامه داوری مهر اصالت بینالمللی شورای جهانی صنایعدستی در روز سوم خرداد ۱۴۰۱ در کشور ازبکستان خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از طرف منطقه غرب آسیا، با ۵۰ اثر در این رقابت شرکت کرد و با ۳۸ مهر اصالت موفق شد تا بالاترین امتیاز و رتبه را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی افزود: برنامه داوری مهر اصالت شورای جهانی صنایعدستی روز سوم خرداد ۱۴۰۱ در شهر بخارا کشور ازبکستان با حضور نمایندگان ۶منطقه مربوط به شورای غرب آسیا، آسیای مرکزی، آسیای شرقی، آسیای جنوب شرقی، اقیانوسیه و آسیای جنوبی برگزار شد و از هر منطقه یک ارزیاب بینالمللی بهمنظور داوری و انتخاب آثار حضور داشتند.
وی تصریح کرد: بر اساس روال برنامه داوری مهر اصالت بینالمللی شورای جهانی صنایعدستی، آثار برگزیده در موزه بخارا نگهداری میشود و دیگر آثاری که مهر اصالت دریافت نکردند به کشور بازگردانده میشود.
درخشش هنرمندان ایرانی در جشنواره بینالمللی زیورآلات ازبکستان
توحدی همچنین درباره جشنواره بینالمللی زیورآلات ازبکستان نیز گفت: در این جشنواره ۵۸ کشور که تعدادی از آنها عضو شورای جهانی صنایعدستی هستند، شرکت کرده و غرفههایی برای معرفی تولیدات هنرمندان اختصاص داده بودند. از جمهوری اسلامی ایران نیز هشت هنرمند در این رقابت حضور داشتند.
مدیرکل دفتر آموزش و ترویج معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی افزود: در اختتامیه این جشنواره هنرمندان برگزیده معرفی شدند و با توجه به حضور درخشان هنرمندان ایرانی، علی اصغر خاکساری در رشته تراش سنگهای قیمتی و زیورآلات از مشهد (شهر جهانی گوهرسنگها و سنگهای قیمتی)جزو برگزیدگان این جشنواره معرفی شد. همچنین جوایز نفیسی از طرف وزیر گردشگری و میراثفرهنگی کشور ازبکستان به برگزیدگان اهدا شد.
توحدی گفت: باتوجه به ظرفیتهای هنرمندان ایرانی در رشته تراش سنگهای قیمتی و زیورآلات امیدواریم در آینده شاهد موفقیتهای بیشتر و روزافزون هنرمندان کشورمان باشیم.
جشنواره بینالمللی زیورآلات ازبکستان از روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در شهر بخارا آغاز شده بود و روز سهشنبه سوم خرداد به کار خود پایان داد.
نظر شما