به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، انسیه خزعلی در نشست صمیمانه ای در موسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی با بیان اینکه یکی از برنامههای معاونت زنان سیاستگذاری و نظارت است، اظهار داشت: نگاه فراتر از سنتی صرف و مقابل الگوی غربی به زن، نگاهی است که مقام معظم رهبری از ما انتظار دارد؛ زیرا نگاه اسلام به زنان و الگوی اجتماعی آنان متفاوت از نگاه غربی و نگاه ابزاری به زن است.
وی در پاسخ به یکی از شرکت کنندگان که به الگوسازیهای غیر قابل دسترس چند فرزندی هم زمان با فعالیتهای وسیع اجتماعی اشاره میکرد تصریح کرد: اینکه ما یک خانم با چندفرزند را که جایگاه اجتماعی مناسبی هم دارد، الگو قرار میدهیم به این معنی نیست که همه باید به این نقطه برسند؛ میخواهیم بگوییم این توانایی در زن وجود دارد که در کنار مادری نقش اجتماعی هم داشته باشند، ولی شیوههای متفاوت و گوناگون برای مفید و موثر بودن وجود دارد.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: یکی از کارهایی که تلاش کردیم آن را انجام دهیم فراخوان ایدهها، ابداعات و نظراتی است که دختران جوان برای آینده دارند؛ هدف از این فراخوان رشد ایدههای دختران است.
وی با بیان اینکه تمایل به همکاری با بانوان طلاب در دولت وجود دارد، بیان کرد: در مسائل فقهی و در مسائل قانونی طلاب خانم میتوانند راهکارهای خوبی را با توجه به تخصص خود ارائه دهند و قرار است شورای فقهی حقوقی با نظارت آیت الله اعرافی تشکیل شود تا خلاءها و مشکلاتی قانونی زنان را برطرف کنیم.
خزعلی خاطرنشان کرد: در جنگ نرم خانمها میدان دار هستند و باید با سلاحی که به زبان روز باشد، با هنر و فرهنگ به جنگ دشمنان بروند.
وی افزود: بخشی از سرمایههای معنوی در جمعیت است، اما جمعیت کیفی هم مهم است جوانهای ما باید از نظر هویت و معنویت تامین شوند تا شاهد برخی مهاجرتها نباشیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهور گفت: از روز اول کار پیگیر ایجاد و تشکیل نهاد فراقوهای برای زنان بودهایم، اما هنوز به نتیجه نرسیدهایم، البته دو جایگاه حقوقی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی با درایت مقام معظم رهبری حفظ شده است.
خزعلی همچنین نشستی صمیمانه با جمعی از صاحب نظران عرصه فرهنگ و فعالان رسانه ای و فضای مجازی با هدف هم افزایی و بررسی چالش های موجود در این حوزه برگزار کرد.
وی ضمن تعریف رسانه با عبارت «رساندن رسالت و پیام الهی به مردم»، از آن به عنوان اولین تکلیف همه پیامبران از سوی خداوند نام برد. سپس با اشاره به روابط گسترده در فضای مجازی و تاثیرگذاری شبکه های اجتماعی در عصر حاضر، نقش رسانه را در خنثی سازی هجمه های تبلیغاتی و روانی دشمنان دوچندان عنوان کرد.
نظر شما