بررسی ترکیبات بدن در ۴۰ ثانیه با دستگاه فناورانه غیرتهاجمی ایرانی

تهران- ایرنا- فناوران ایرانی در یک استارتاپ موفق به طراحی و تولید دستگاه آنالیز ترکیبات بدن به صورت غیرتهاجمی در بازده زمانی ۴۰ ثانیه شدند.

محسن شهبازی بنیانگذار استارتاپ بادی آنالایزر مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا در این خصوص توضیح داد: دستگاه طراحی شده، ‌دستگاه آنالیز ترکیبات بدن است که می تواند به صورت غیرتهاجمی و در بازده زمانی ۴۰ ثانیه، ترکیبات بدن شامل آب، چربی، عضله و استخوان را آنالیز و به کاربر گزارش کند.

وی با اشاره به اینکه مهمترین کاربرد این دستگاه برای پزشک تغذیه، مربیان ورزشی و فعال حوزه تناسب اندام است، بیان کرد: از سال ۹۸ کار خود را روی توسعه تکنولوژی و بومی سازی این دستگاه شروع کردیم و توانستیم در سال ۹۹ نمونه اولیه این دستگاه را با دقت ۹۷ درصد بسازیم.

بنیانگذار استارتاپ بادی آنالایزر با اشاره به اینکه‌ معادلات دستگاه را بر اساس اندام مردم بومی ایران تنظیم کردیم، افزود: طریقه کار با این دستگاه به این صورت است که فرد مورد نظر روی دستگاه ایستاده، ‌الکترودهای تعبیه شده روی دستگاه را در دست گرفته و بر اساس آن میزان وزن و قد فرد به عنوان ورودی در اختیار دستگاه قرار داده می شود.

وی ادامه داد:‌ بعد از این کار فرد کاربر دست ها را باز گذاشته و حدود ۴۰ ثانیه صبر کرده تا دستگاه بتواند بدن را آنالیز و موارد لازم را اندازه گیری کند.

این فناور ادامه داد: تکنولوژی به کار رفته در این دستگاه، در واقع بدن را به صورت الکتریکی با مقاومت ها و خازن ها بررسی می کند و بر اساس آن هرچند بدن چربی داشته باشد به عنوان عایق الکتریسیته حساب می شود و هر چقدر مایعات الکترولید داشته باشد، به عنوان هادی الکتریسیته حساب می شود و به این صورت یک سری تخمین ها را با یک سری معادلات خاص می تواند به ما گزارش دهد.

بررسی ترکیبات بدن در ۴۰ ثانیه با دستگاه فناورانه غیرتهاجمی ایرانی

شهبازی در خصوص رده بندی سنی برای استفاده از این دستگاه گفت: این مدل دستگاه برای ۱۸ سال به بالا است و برای کودکان معادلات تخمینی دستگاه کاملا متفاوت می شود.

وی یادآور شد:‌ یکی از پارامترهای این دستگاه این است که ترکیبات بدن فرد را در طول زمان مقایسه می کند و حداقل سه تست آخر را در حافظه خود نگه می دارد و نشان می دهد که در هر بازده ماهانه، ‌کاربر چه روندی را گذرانده است و بر اساس آن کاربر می تواند رژیم غذایی یا تمرین ورزشی خود را شخصی سازی کند و مدام فرآیند را بهبود دهد.

وی گفت:‌ با توجه به روند شخصی سازی در حوزه تناسب اندام، ‌ورزش و تغذیه بر اساس تیپ بدنی، نرخ سوخت و ساز بدن در دنیا و تاثیر آن در افزایش بازدهی و اثربخشی رژیم و ورزش، بازار رو به رشدی برای محصول پیش بینی می شود. در حال حاضر نمونه اولیه این محصول ساخته و طراحی محصول تجاری آن نیز انجام شده است اما نیازمند تزریق سرمایه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha