فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان: خبرنگاران افسران واقعی جنگ رسانه ای هستند

بندرعباس - ایرنا- فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان با بیان اینکه حضرت آقا درتحلیلی بر امید آفرینی در جامعه تاکید دارند، گفت: دراین مقطع حساس کشور نیازمند جهاد تبیین بوده و به صورت واقعی خبرنگاران افسران جنگ رسانه ای هستند.

به گزارش ایرنا، سردار اباذر سالاری روز یکشنبه به مناسبت رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره رسانه ای ابوذر در نشست با جمعی از اصحاب رسانه هرمزگان افزود: نقد منصفانه و مشفقانه زبان مشترک همه منصفان و دلسوزان نظام است لذا در یک فضای تعاملی و ارزشمند بایستی کاستی ها بیان شود اما از دایره انصاف و خدماتی که نظام مقدس جمهوری اسلامی در دور ترین نقاط انجام داده غافل نشویم.

وی ادامه داد: برخی در گذشته شرایط بسیار سختی داشته و در یک وضعیت بدی زندگی می کردند اما در طول سالهای اخیر زمینه برای توانمندی سازی آنان از سوی نظام اسلامی فراهم شد حالا آن دوران سخت فراموش کرده و تا یک تغییری در شرایط زیست بوجود می آید ، نظام را نشانه می گیرند درحالیکه نظام برای اینها هزینه کرده تا به اینجا رسیده اند.

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان اظهار داشت: در تحقق شعار سال یکی از اصول آن مطالبه گری همراه با راه کار بوده بنا براین ضمن تبیین کارکردهای انجام شده در نظام ، مدیران خودشان را برای نقد سازنده آماده کنند و گسیل به پله های ترقی در گرو توجه به دانش های علمی و اقتصادی است.

سردار سالاری یاد آور شد: دراین زمینه باید حامی پابرهنگان و ضعیفان پیرامون خودمان باشیم زبان و قلم ما برای مطالبه گری و احقاق حق اینها باشد از همین رو مسوولان تمرکز واولویت خود را دراین زمینه قرار دهند زیرا در استانی مثل هرمزگان ، در شاخص های اقتصادی جز استانهای چهارم وپنجم باشد ولی در شاخصه های فقر در ردیف استانهای سوم وچهارم فقر قرار گیرد.

وی تصریح کرد: این آمار در تعارض با واقعیت های موجود استان است بنا براین رسانه هابا کمک هیات های اندیشه ورز در زمینه بیان واقعیت ها تلاش بیشتری کنند که علاوه بر اعلام کار کرد نظام در حوزه تبیین نیز حرکت جهادی و انقلابی صورت گیرد که مردم همواره امیدوار باشند.

مسوول بسیج رسانه هرمزگان هم دراین نشست گفت: پس از رونمایی از پوستر جشنواره رسانه ای ابوذر،تا ۱۵دیماه آثار تولیدی شرکت کنندگان به طورحتم باید در یکی از رسانه های مکتوب ،مجازی ، دیداری یا شنیداری دارای مجوز و یا رسانه ملی منتشر شده باشد و به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
سرهنگ محمد رسول جلالی افزود:ارسال اثر منتشر شده در رسانه های رسمی نباید به صورت بریده نشریه باشد بلکه باید صفحه کامل آن نشریه،که اثر در آن منتشر شده، ارسال شود وهمچنین مطالب منتشر شده در رسانه های مکتوب برای ارسال می بایست با فرمت jpg  بوده  و یابه صورت zip شده فایل را در قسمت ارسال بارگزاری شود.
وی ادامه داد: آثار رسیده به دبیرخانه از لحاظ مالکیت معنوی مورد بررسی قرار می گیرد ، در رسانه های مجازی که آثار بی نام منتشر می شود ،ذکر کد مطلب ضروری است ،عکس ها به صورت اصل (اورجینال ) ارسال شود ، به عبارتی با فتوشاپ یا ابزار دیگر به صورت اغراق آمیز دستکاری نشده باشد و عکس ها بافرمت jpg  یا به صورت  zip  در قسمت ارسال فایل عکس بارگزاری شود.
وی یاد آور شد:آثاری که به طور مشترک وگروهی تهیه شده باشند،در صورت راهیابی به مرحله نهایی ،گروه تولید کننده به عنوان برنده اعلام خواهند شد لذا مستند، موشن گرافیک و آثار نمایشی با محوریت موضوعات جشنواره باید در پایگاه اطلاع رسانی، خبرگزاری ها ،پایگاه خبری، مطبوعات، صدا وسیما و یا رسانه های مستقل استان منتشر شده باشد.
وی اضافه کرد:آثار ارسالی باید در موضوعات اصلی جشنواره و طبق ریز موضوعات هر سر فصل به جشنواره ارسال شود و هر فرد مجاز به ارسال حداکثر ۴ اثر درهر قالب جشنواره است و آثار باید از طریق سایت بسیج رسانه استان به آدرس www.basijrasaneh.ir   به دبیرخانه جشنواره ارسال شود و به آثاری که به صورت ایمیل یا دستی به استان ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دراین نشست اصحاب رسانه مسائل و مشکلات و دغدغه های در حوزه های مختلف بیان داشتند و مقرر شد نشست با رسانه ها و پیگیری مطالبات آنان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha