به گزارش ایرنا "مسعود ویژه" روز یکشنبه در مراسم تجلیل از هنرمندان شرکت کننده در آیین بازگشایی آثار تجسمی با موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی در مجتمع آوینی اضافه کرد: هنرمندان در زمینه رفع آسیب های دغدغهمندانه وارد عرصه شده و در این زمینه نقش آفرینی میکنند.
وی افزود: راه اندازی کارگاه تولید آثار هنری با موضوع کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی نمونه آشکار توجه هنرمندان استان همدان به این محور است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اظهار داشت: عصر حاضر با ۲ مفهوم "جامعه توده وار" و "فرهنگ توده" مواجه است.
ویژه افزود: ارتباطات و فاصله ها در دنیای کنونی کاهش یافته است و انتقال پیام در کمتر از یک ثانیه شکل میگیرد با این وجود در این جامعه با فرهنگ توده رو به رو هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در فرهنگ توده به ظاهر ارتباطات کاهش یافته اما در واقع ارتباطات عاطفی کمرنگ می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: شیوع بیماری کرونا و همهگیری آن در جهان، این موضوع را تشدید و ارتباطات نزدیک اجتماعی کاهش پیدا کرد.
معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز بیان کرد: کارگاه آثار تجسمی بر اساس سیاست های ابلاغی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با توجه به دغدغههای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کاهش آسیبهای اجتماعی شکل گرفت.
«سید محمدرضا جوادی» با بیان اینکه زبان هنر، مناسبترین ابزار برای بیان مفاهیم اجتماعی است، افزود: بر اساس برنامهریزیهایی انجام شده، این کارگاه در بخشهای خوشنویسی، گرافیک، نقاشی و کاریکاتور برگزار شد که در بخش اول ۳۰ نفر از هنرمندان همدان شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: هنرمندان شهرستانها هم با میزبانی بهار، کبودرآهنگ و نهاوند در این برنامه مشارکت داشتند همچنین نمایشگاهی از آثار تولید شده در این کارگاهها با عنوان «تجسم امید» در گالری استاد زنگنه همدان برپا شد.
در این آیین ۷۵ هنرمند شرکت کننده در کارگاه تولید آثار هنرهای تجسمی با موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی تجلیل شدند.
همدان- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان گفت: هنر و هنرمند نقش برجسته ای در ایجاد ارتباطی نزدیک و صمیمی در جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی دارد.
نظر شما