به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حاجی زاده روز سه شنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری کرمان افزود: ۴۲ شهر این استان دارای بافت فرسوده است.
وی ادامه داد: مساحت شهرهای ما ۶۷ هزار هکتار است اما ۶ هزار و ۲۲۳ هکتار بافت فرسوده داریم.
وی اظهار داشت: سکونتگاه های غیررسمی را در پنج شهر استان کرمان داریم که مساحت چهار هزار و ۸۴۶ هکتار با جمعیت ۱۲۲ هزار و۶۰۰ نفر را شامل می شود که در مجموع ۱۵ درصد مساحت این شهرها با جمعیت بیش از ۱۲۲ هزار نفر است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان گفت: بخش عمده سکونتگاه های غیررسمی در ۴۸۳ هکتار در محدوده اطراف بازار تاریخی کرمان وجود دارد و همچنین در کرمان چهار محله از جمله شهرک قمر بنی هاشم، صیاد شیرازی و الله آباد به عنوان سکونتگاه های غیررسمی تلقی می شود.
وی ادامه داد: سیرجان به لحاظ داشتن هشت سکونتگاه بیشترین میزان جمعیت در سکونتگاه های غیررسمی رسمی این استان را به خود اختصاص داده است.
حاجی زاده افزود: شهر بم نیز هشت محله بافت فرسوده دارد که جمعیت ۴۵ هزار نفر و ۷۰۰ هکتار مساحت را شامل می شود.
وی با بیان اینکه اقدامات این حوزه تا امروز در حوزه های مختلف انجام شده است گفت: اقدامات در حوزه تهیه طرح ها، تسهیلات احداث پروژههای زیربنایی و روبنایی، توانمندسازی، احداث پروژه مسکن و طرح های محرک توسعه و قیر رایگان برای آسفالت در این مناطق انجام شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان با اشاره به طرح های بازآفرینی شهری گفت: شهرداری ها و وزارت راه و شهرسازی موظف هستند، ٢٧٠ محله بازآفرینی شهری پایدار را معرفی کنند و خدمات به آنان را ارتقا دهند.
وی افزود: شهرداری ها و دستگاه های اجرایی در قالب تامین زمین، اجرای طرح ها و همچنین نظارت بر اجرای پروژه ها را در این حوزه عملیاتی کردند که تعدادی از آن طرح ها در استان کرمان بهره برداری شده است.
نظر شما