به گزارش چهارشنبه ایرنا، اعلام آمادگی یک خیر نیک اندیش برای احداث این کتابخانه در صورت تامین زمین و رتبه آخر مراغه در سرانه کتابخانه عمومی استان موجب شد جلسهای در آستانه سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مراغه در محل فرمانداری تشکیل شود که خروجی آن تعیین تکلیف زمین و گنجاندن آیین کلنگزنی این کتابخانه در برنامه سفر «محمدمهدی اسماعیلی» به این شهرستان است.
معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار ویژه شهرستان مراغه میگوید: پیگیریها و برگزاری جلسههای متعدد طی ماههای اخیر موجب شد تا مشکل زمین برای ساخت کتابخانه عمومی خیرساز شهرستان پس از ۱۳ سال حل شود.
به گفته «داود اسدیان» و بر اساس توافق انجامشده برای رفع موانع قانونی، پنج هزار مترمربع زمین مورد نیاز با کاربری فرهنگی در شهرک سهند برای ساخت کتابخانه عمومی با همکاری شهرداری مراغه تامین و به نهاد کتابخانههای عمومی تحویل میشود.
سومین کتابخانه عمومی شهر مراغه با مشارکت یک خیر نیکاندیش در شهرک سهند احداث میشودوی ادامه داد: هزینه ساخت این کتابخانه از سوی خیر مراغهای تامین خواهد شد و زمین نیز با همراهی شهرداری و با در نظر گرفتن ضوابط و قوانین موجود برای احداث کتابخانه عمومی تخصیص مییابد.
فرماندار مراغه بیان کرد: با توجه به سفر رئیسجمهور و هیئت دولت به آذربایجانشرقی، کلنگ ساخت این کتابخانه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زمین زده خواهد شد.
وی نیاز شهرستان به ایجاد کتابخانه عمومی جدید را یادآوری و اضافه کرد: مراغه به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت و بزرگ استان از کمترین میزان سرانه فضای کتابخانه برخوردار است و از این لحاظ شهرستان آخر آذربایجانشرقی محسوب میشود که امیدواریم با ساخت این کتابخانه بتوانیم بخشی از مشکل سرانه را حل کنیم.
وی نسبت به ساخت کتابخانه عمومی در روستاهای بالای سههزار نفر جمعیت نیز ابراز امیدواری کرد و افزود: مشارکت خیران این شهرستان به ویژه در مسایل فرهنگی و مذهبی همواره راهگشا بوده است.
«محمد مقتومی» شهردار مراغه نیز با ابراز خرسندی از رفع مشکل تملک زمین برای ساخت این کتابخانه خیرساز بیان کرد: تعامل و همگرایی مناسبی در حال شکلگیری است تا موانع پیشروی شهرستان مرتفع و زمینه برای پیشرفت فراهم شود؛ رفع مشکل تامین زمین برای ساخت این کتابخانه عمومی خیرساز هم نتیجه همین تعامل به شمار میرود.
به گزارش ایرنا وجود دو کتابخانه عمومی اوحدی و خواجهنصیر در شهر مراغه و کتابخانههای خداجو و روستای ورجوی با حدود ۸۰ هزار جلد کتاب، تنها ظرفیت موجود این شهرستان برای بهرهمندی علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی است؛ مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجانشرقی قرار دارد.
نظر شما