به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالمجید دراهکی روز چهارشنبه در نشست توسعه و برنامه ریزی آموزشهای فنی و حرفه ای استان بوشهر افزود: بر اساس آمار تفکیکی موجود ۸۴ درصد از مهارت آموزان استان بوشهر مشغول به کار هستند.
وی اظهار کرد: جهش نیروی کار و ارتقای مهارت فردی و جمعی در سطح جامعه پیش نیاز جهش تولید است و در شرایطی که کشور از رکود اقتصادی دچار مشکلاتی مانند بیکاری شده جهش تولید با توسعه مهارت می تواند بهترین راهگشا در مسیر حل مشکلات باشد.
دراهکی ادامه داد: ۶۴ درصد از مهارت آموزانی که در مراکز فنی و حرفه ای این استان آموزشها را فرا گرفته اند در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مشغول به کار شده اند و مابقی هم بر اساس توانمندی خود در بازار کسب و کار راه انداخته اند.
وی با اشاره به افزایش ۱۵۰ درصدی تعهدات آموزش فنی و حرفه ای در حوزه توانمندسازی نیروی ماهر در سال جاری در استان بوشهر گفت: نگاه توسعهای و تخصصی برای هدفمندسازی آموزشهای مهارتی در این استان شکل گرفته و امید میرود با حمایت همه جانبه مسئولان، شاهد بهرهمندی مردم از برکتهای خدمات نظام جمهوری اسلامی در این حوزه باشیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با اشاره به افتتاح فاز نخست مرکز آموزش فنی و حرفهای دیر در هفته دولت امسال افزود: امروز بسیاری از جوانان تحصیلکرده از داشتن مهارت و حرفه محروم هستند و همین عامل باعث افزایش آمار بیکاری در این استان شده و امید میرود با راه اندازی مراکز تخصصی صنایع دریایی، گاز و هتلداری در شهرستانهای دیر، عسلویه و بوشهر شاهد توسعه مهارت آموزی و استقبال جوانان در این حوزهها باشیم.
دراهکی افزود: سیاست آموزشی در مراکز آموزش فنی وحرفه ای مبنی بر ارائه آموزشها به شکل رایگان است اما برخی صاحبان صنایع از این فرصت بهره لازم را نمیبرند و از این قابلیت بی اطلاع هستند که میطلبد رسانههای جمعی برای تحقق این مهم درکنارآموزش های فنی و حرفهای گام بردارند.
وی با اشاره به برگزاری ۲هزار و ۵۰۰ دوره آموزش مهارتی درسال افزود: استان بوشهر با دارا بودن ۱۵ مرکز بخش دولتی، تجهیزات به روز، آموزشهای متنوع و رایگان و فعالیت ۲۴۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای از سوی بخش خصوصی در سراسر استان با نرخ شهریه ثابت، آماده هرگونه خدمت رسانی به مردم در راستای تحقق شعار سال هستند.
نظر شما