به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، احمد وحیدی چهارشنبه شب در گفت وگوی تلویزیونی درباره حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان افزود: آنچه که مطرح است، عمدتا مربوط به اصل مجوز و نظارت هایی است که باید انجام می شده است. برای این کار دستگاه های مسئول مشخص هستند که طبیعتا باید پاسخگو باشند.
وزیر کشور درباره روند رسیدگی به حادثه دیدگان با یادآوری حضور خود در شامگاه روز نخست این حادثه ادامه داد:به مدت پنج شبانه روز در آنجا بودم و آخر وقت روز شنبه به تهران بازگشتم.
وحیدی در پاسخ به اینکه آیا در ساعات اولیه این حادثه، کار به کندی پیش می رفته است، گفت: نه، در دقایق نخست شورای مدیریت بحران در آبادان با مسئولیت فرماندار تشکیل می شود. پس از حدود یکساعت استاندار به آنجا می رسد و مساله از سطح شهرستان به استان تبدیل می شود که ستاد بحران استان به فاصله یک ساعت بعد در آبادان شکل می گیرد.
وی افزود: به فاصله چند ساعت، همه عوامل جمع می شوند و وقتی که به آنجا رسیدم، کار در سطح ملی و سازمان مدیریت بحران کشور با حضور دستگاه های ملی شکل گرفت.
وحیدی خاطرنشان کرد: در همه این مراحل کار با سرعت سازماندهی شد و اتفاقا به لحاظ مدیریتی یکی از نقاط مثبت و روشن این حادثه، شکل گیری به موقع ستادهای بحران و حضور به موقع دستگاه های مسئول بوده است.
وزیر کشور یادآور شد: باید در وهله نخست تلاش می کردیم تا افراد زیر آوار مانده زنده خارج شوند. در این شرایط حتی المقدور نباید از ماشین های سنگین استفاده کرد.
وحیدی ۴۸ ساعت نخست اینگونه حوادث را به عنوان ساعات طلایی یاد کرد و با مناسب دانستن بسیج امکانات اضافه کرد: به خاطر همین محدودیت ناچار بودند با کمال احتیاط عمل کنند. با این حال، گسیل امکانات به منطقه خوب انجام شده بود و طبیعتا هرچه جلوتر می رفتیم، بهتر و قوی تر می شد.
وی تصریح کرد: کار آواربرداری همچنان به طور ۲۴ ساعته ادامه دارد، مراحل مختلفی را طی کرده و اکنون در انتهای مرحله دوم کار آواربرداری قرار داریم.
به گزارش ایرنا، بخشی از ساختمان دوقلوی متروپل آبادان ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه دوم خرداد ماه ریزش کرد.
تا کنون اجساد ۳۷ نفر از زیر آوار این برج ۱۱ طبقه خارج شده است.
با گذشت ۱۰ روز از وقوع این حادثه عملیات آواربرداری با بسیج امکانات و تجهیزات و نیز حضور شبانه روزی ماموران امدادی ادامه دارد.
نظر شما