۱۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۰۶
کد خبرنگار: 1426
کد خبر: 84775937
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ایده برگزیده تیم برتر استارتاپ کشاورزی ایلام نیازمند تایید مجوز است

ایلام - ایرنا - برگزیده استاتارپ کشاورزی ایلام گفت: تیم برگزیده دومین استارتآپ کشاورزی دانشگاه ایلام در بحث هوشمندسازی گلخانه ها با هوش مصنوعی نیازمند تایید مجوز برای حضور در بازار است.

ابراهیم احمدی فرد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایده برگزیده شده تیم هشت نفره ما در خصوص هوشمندسازی گلخانه ها با هوش مصنوعی است که قبلا در کشورهای  فرانسه و هلند انجام شده و موفق به بومی سازی این الگوریتم در کشور شدیم.

وی افزود: این ایده با معیارها و مولفه های کشور سازگار و بسیاری از مشکلاتی مانند پرهزینه بودن که قبلا گلخانه داران در این زمینه داشتند با راه اندازی این دستگاه کاهش می یابد.

احمدی فرد ادامه داد: دستگاه های اتوماسیون و هوشمند گلخانه ها بشدت گران بود و فراگیری بالایی دارند اما متاسفانه پشتوانه ندارند و با حمایت از چنین ایده هایی می توان این موانع را از بین برد.

برگزیده استارتاپ کشاورزی دانشگاه ایلام گفت: دستگاهی که توسط تیم هشت نفره ما راه اندازی شده همزمان با چند تکنولوژی و پروتکل ارتباطی و الکترونیک بوده و سنسورهایی که در این ایده استفاده شده با برندهای روز دنیا مانند آلمان، سوییس و تایوان برابری می کند ، پروتکل استفاده شده در آن قابلیت همگام سازی با سیتسم هایی بین المللی از جمله زیمنس و دلتای آلمان دارد.

احمدی فرد یادآور شد: این دستگاه مقرون به صرفه است و با همین تکنوولوژی قیمت آن یک سوم نمونه های مشابه در بازار هستند و ما توانسیتم اقبال خوبی برای حضور در بازار داخلی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: هم اکنون می توانیم در بازار کشور فعالیت خود را آغاز کنیم و در تلاشیم با همکاری این تیم هشت نفره در بحث صادرات و بین المللی شدن این کالا گام برداریم.

احمدی فرد اضافه کرد: هزینه این دستگاه ۳۰۰ میلیون ریال بوده و دانشگاه ایلام قول تعریف این کالا را در شرکت های دانش بنیان داده و مقرر شده مکان مناسب و یک سری تجهیزات در اختیار ما قرار دهند.

برگزیده استارتاپ کشاورزی دانشگاه ایلام اظهار داشت: پارک علم و فناوری نیز در زمینه پیش فروش از ما حمایت می کند و با کسب سرمایه گذار گام مناسبی برای اشتغال ایلام برداشته می شود.

احمدی فرد تصریح کرد: تیم ما نیازی به تسهیلات ندارد و بیشترین حمایت از ما همکاری و تایید مجوز برای راه اندازی و تسهیل گری برای وارد شدن به بازار است.

وی تاکید کرد: حضور ما در بازار بسیار مهم است چرا که ظرف یکسال از طریق این ایده می توان بصورت تصاعدی برای جذب نیروی کار استفاده کرد.

این کارآفرین بیان کرد: چنانچه شرایط بدرستی پیش رود در بازارهایی مانند مرغداری، باغداری و گاوداری نیز میتوان فعالیت کرد.

وی به رقبای خود در بازار اشاره کرد و گفت: ۲ شرکت خارجی و یک شرکت در اصفهان رقیب ما هستند اما به پای تکنولوژی ما نمی رسند چرا که تکنولوژی ما دیجیتال و تکنولوژی مجموعه آنها آنالوگ است.

احمدی فرد با بیان اینکه ایلام شهر بکر و دارای ظرفیت های بسیاری است، گفت: با وجود بکر بودن ایلام اما این استان جایگاه خود را در کشور پیدا نکرده و چنانچه بتوان بین اصفهان و ایلام در این زمینه همکاری وجود داشته باشد می توان حرفی برای گفتن در شهرهای کرد نشین داشته باشیم.

وی بیان کرد: این دستگاه ظرفیت حضور در بازار خارجی را نیز دارد زیرا می تواند همپای نمونه های آلمانی، فرانسوی و هلندی پیش برود.

احمدی فرد اضافه کرد: این گروه کارآفرین موفق شده در اصفهان برای پنج نفر بصورت مستقیم و سه نفر نیز بصورت غیرمستقیم اشتغالزایی ایجاد کند.

این کارآفرین ابراز امیدواری کرد: راه اندازی این ایده بتواند یگ گام برای حضور دربحث اقتصادی ایلام شود و امیدواریم بتوانیم طرح های دیگری نیز در این زمینه اجرا کنیم.

احمدی فرد تصریح کرد: در صورت حمایت مسوولان  می توانیم دستگاه هایی نیز در حوزه فن آوری و نظامی ارائه و این ایده را توسعه دهیم.

به گزارش ایرنا، دومین رویداد استارتاپی در زمینه کشاورزی با همکاری پارک علم و فناوری و سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام روز شنبه در دانشگاه ایلام برگزار شد.

این رویداد با محورهای الگوهای نوین کاهش مصرف آب، انرزِ و پایش مخاطرات طبیعی، الگوهای نوین افزایش بهره‌وری و کاهش ضایعات در بخش کشاورزی هوشمند سازی و بهره گیری از اینترنت اشیا در بخش کشاورزی برگزار شد.

همچنین کشاورزی هوشمند دقیق و شهری، بسته‌بندی و بهبود زنجیره ارزش در کشاورزی، محصولات سالم و ارگانیک و پایداری در بخش کشاورزی، بازاریابی و روش‌های نوین خرید و فروش محصولات کشاورزی و مواد غذایی و الگوهای نوین آموزش ترویج و خدمات مشاوره‌ای در بخش کشاورزی از دیگر محورهای این رویداد بود.

۱۸۰ شرکت کننده در این رویداد حضور داشتند و بیش از ۸۰ ایده ارائه شد.

در پایان ۱۰ نفر بعنوان برگزیده انتخاب و معرفی شدند.

تیم هشت نفره استارت تک(تکنولوژی هوشمند) بعنوان کارآفرینان برتر این رویداد معرفی شدند.

به برگزیدگان ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی و جوایز غیرنقدی نیز شامل پذیرش مستقیم در مرکز رشد و فناوری، تسهیلات ویژه مالی، استفاده از فضای اشتراکی و اختصاصی رایگان بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha