نماینده مجلس: موانع اجرای لایروبی خلیج گرگان باید برطرف شود

گرگان- ایرنا- نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: در اجرای پروژه لایروبی خلیج گرگان قرار نیست کسی خلاف قانون عمل کند و به محیط زیست آسیب بزند باید موانع اجرایی این پروژه در کوتاه‌ترین زمان برطرف شود.

غلامرضا منتظری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به دستور صریح رییس جمهور مبنی بر لایروبی کانال های آبرسان خلیج گرگان و دریای خزر همه مسوولان استان وظیفه پیگیری موضوع و حل موانع پیش رو را به عنوان یک اصل جدی مدنظر خود قرار دهند.
وی افزود: مجمع نمایندگان استان گلستان ایجاد وقفه در اجرای عملیات لایروبی را از طریق معاونت پارلمانی رییس جمهور و همچنین کمیسیون کشاورزی مجلس پیگیری خواهد کرد.
 منتظری تصریح کرد: با دعوت از مدیران محیط زیست به کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد تا با گفت و گو و تعامل و همراهی مباحث مطروحه در باره خلیج گرگان برطرف شود.
 وی خاطرنشان کرد: هنگامی که از توسعه و تحول سخن می‌گویم باید حواسمان به سلامت منابع طبیعی و محیط زیست باشد زیرا اگر این مواهب الهی آسیب ببینند مشکلاتی نظیر گرد و غبار و کم آبی عرصه را بر زندگی بشر تنگ خواهد کرد.

استاندار گلستان در جلسه شورای اداری استان در مورخ یازدهم خرداد، بر لایروبی و نجات خلیج گرگان و علاج‌بخشی آن طبق دستور رییس جمهور تاکید کرد و گفت: همچنین در کنار اجرای این امر، باید طرح گردشگری جزیره آشوراده در زمان معین و طبق همان دستور اجرایی شود.

علی‌محمد زنگانه اظهارداشت: در خصوص خلیج گرگان اگر حق آبه خلیج تامین نشود، خلیج خشک خواهد شد.

وی بیان کرد: زمانی که رییس جمهور در سفر استانی به این استان با قایق بازدیدی از خلیج داشت، از این وضعیت ابراز تاسف کرد اما برخی هنوز متوجه عمق ماجرا نیستند و باز هم به دنبال سنگ‌اندازی هستند.

 پس از حضور آیت الله سید ابراهیم رییسی در اسفند ماه سال گذشته در خلیج گرگان، وی دستور فوری آغاز لایروبی و رسوب برداری از کانال های سه گانه منطقه را صادر کرد و پس از مدت کوتاهی با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مجری و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به عنوان پیمانکار ، مرحله نخست این عملیات آغاز شده است.

خلیج گرگان سال‌هاست که گرفتار چالش‌هایی از جمله کمبود آب برای تجدید حیات آبزیان، شکار بی رویه، لایروبی نکردن کانال های آبرسان، افزایش تعداد آب بندان و مزارع پرورش ماهی در بالا دست شده و این عوامل بر بحرانی شدن شرایط منطقه افزوده و ضرورت تلاش برای حل آن را جدی تر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha