درستکار: هیچکس انتخاب شده نیست/ تک ستاره‌ها کار کشتی‌گیران ایرانی را سخت می‌کنند

تهران- ایرنا- سرمربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان گفت: رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام تورلیخانوف قزاقستان، محک خوبی برای نمایندگان ایران بود.

به گزارش ایرنا، پژمان درستکار روز دوشنبه در گفت و گویی در مورد رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام بولات تورلیخانوف، اظهار داشت: مسابقات رنکنیگ اتحادیه جهانی بود و طبق چرخه انتخابی، دارندگان مدال طلای جهانی نروژ را باید به یک تورنمنت بین‌المللی پیش از مرحله نهایی چرخه انتخابی تیم ملی اعزام کردیم.

سطح مسابقات قزاقستان متوسط اما راضی‌کننده بود

وی ادامه داد: مسابقات سطح متوسطی داشت اما برای ما راضی‌کننده بود؛ چرا که کشتی‌گیران ما به جز فیروزپور، نزدیک به ۸ ماه بود که از مسابقات رسمی دور بودند و شروع آن‌ها در چنین مسابقاتی مدنظر ما بود.

درستکار در مورد عملکرد چهار نماینده اعزامی کشورمان به این رقابت‌ها تصریح کرد: یزدانی، قاسم‌پور و زارع ۸ ماه از میادین رسمی به دور بودند و تنشان به تن حریفان خارجی نخورده بود. شاید کسی از جزئیات مصدومیت امیرحسین زارع با خبر نباشد، ولی سنگین وزن ما ۲ ماه پیش از ناحیه استخوان کف پا دچار مشکل شده بود. شاید برخی مخالف حضور زارع در این مسابقات بودند، اما نظر من این بود که وی باید در این تورنمنت حضور پیدا می‌کرد، چرا که شاید فرصت دیگری برای این کار به‌دست نمی‌آمد. از عملکرد زارع در این مسابقات راضی هستم.

در کنار چرخه باید به فکر ساختن کشتی‌گیر باشیم

سرمربی تیم ملی در مورد حضور امیرحسین فیروزپور در وزن ۹۷ کیلوگرم گفت: فیروزپور در قهرمانی آسیا و در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال طلا رسیده بود و مجوز حضور در مرحله نهایی چرخه را داشت، به‌ هر حال در کنار این‌که به فکر اجرای چرخه باشیم باید به فکر ساختن کشتی‌گیر هم بود و فیروزپور نیز حدود ۹۳ کیلوگرم وزن داشت که تصمیم گرفتیم برای کسب تجربه بیشتر وی را به این رقابت ها اعزام کنیم.

یزدانی در شرایط عالی قرار داشت

درستکار در مورد عملکرد حسن یزدانی گفت: یزدانی هم مانند دیگر نفرات ۸ ماه از میادین دور بود و در این مسابقات نیز ۲ نایب قهرمان جهان و یک قهرمان آسیا را با نتایج عالی شکست داد. او از لحاظ بدنی مانند سایر کشتی‌گیران در شرایط عالی قرار داشت. این تورنمنت برای این بود که بعد از مدت‌ها که از شرایط مسابقه دور بود، مقابل حریفان محکی خورده باشد و چرخه انتخابی نیز رعایت شود.

سرمربی تیم ملی در مورد کامران قاسم‌پور اظهار داشت: کشتی‌هایی که قاسم‌پور در این مسابقات گرفت، بسیار فنی و زیبا بود.

انتخاب برخی ملی‌پوشان در جام تختی

سرمربی تیم ملی با اشاره به در پیش بودن جام تختی (۱۹ و ۲۰ خردادماه- تنکابن) گفت: این مسابقات به‌عنوان مرحله دیگری از چرخه انتخابی تیم ملی محسوب می‌شود و طبق آن چیزی که در چرخه آورده شده، برخی از نفرات در این رقابت‌ها انتخاب و برخی دیگر در مسابقات انتخابی که در تیرماه برنامه‌ریزی کردیم، شرکت خواهند کرد. البته مرحله نهایی چرخه انتخابی هم می‌تواند داخلی باشد و هم در یک رقابت خارجی.

تصمیم‌سازی در کشتی براساس خرد جمعی 

وی افزود: تمام برنامه‌ریزی‌ها پس از برگزاری جام تختی و با حضور کادر فنی تیم ملی، مدیر فنی تیم‌های ملی کشتی، رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون کشتی طی جلسه‌ای تدوین می‌شود و تمام تصمیمات ما با خرد جمعی و در نظر گرفتن تمامی جوانب انجام می‌شود. هیچکس از حالا انتخاب شده نیست و عملکرد کشتی‌گیران در چرخه انتخابی و موفقیت آن‌ها ملاک اصلی انتخاب محسوب می‌شود. برای ما رعایت انضباط اردویی، تمرینات منظم و اخلاق‌مداری بسیار مهم است و یک کشتی‌گیر باید تمامی شرایط را برای انتخاب شدن به‌عنوان ملی‌پوش داشته باشد.

رقابت تیمی مسابقات جهانی بین ایران و آمریکاست

درستکار در خصوص پیش‌بینی‌اش از عملکرد ملی‌پوشان در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ صربستان گفت: هیچ‌چیزی قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است هر اتفاقی بیفتد. ما در مسابقات جهانی ۲ رقابت داریم؛ یک رقابت تیمی و یک رقابت انفرادی. در واقع رقابت تیمی بین ایران و آمریکا شکل می‌گیرد اما رقابت انفرادی بین کشتی‌گیران کشورهایی مانند آمریکا، جمهوری آذربایجان، گرجستان و ترکیه است و دیگر کشورها نیز یکی ۲ کشتی‌گیر خوب در ترکیب خود دارند و این تک ستاره‌ها هستند که می‌توانند برای کشتی‌گیران ما چالش ایجاد کنند.

کار سخت ایرانی‌ها برای کسب خوش‌رنگ‌ترین مدال‌ها

وی ادامه داد: در واقع تک ستاره‌های کشتی از کشورهای ژاپن، هند، مغولستان، قزاقستان، اسلواکی، مجارستان، لهستان، ازبکستان و کشتی‌گیران روسی‌الاصلی که در ترکیب برخی از تیم‌ها هستند نیز مدعی کسب مدال هستند و کار کشتی‌گیران ما را هم برای کسب مدال و هم برای کسب خوش‌رنگ‌ترین مدال سخت می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha