لطیف شریعت پناه روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به لحاظ وضعیت توپوگرافی این شهرستان دارای مناطق کوهستانی و جنگلی است و جادههای آن نیز شیبدار و سختگذر و در مسیر کوهستان و جنگل قرار دارد به همین خاطر مشکلات خاص خود را دارد.
وی اضافه کرد: با هدف ارتقای سطح ایمنی و جلوگیری از تخریب جاده ۶ نقطه رانشی شناسایی و آشکار سازی شد.
مسئول راهداری و حمل و نقل جاده ای سردشت ادامه داد: نقاط شناسایی شده در محور سردشت به مهاباد نزدیک روستای سارتکه، زمزیران و جبرند و در محور سردشت به پیرانشهر نزدیک روستای گرژال و دیگه و در یک نقطه خارج از شهر نزدیک روستای باسکدو بود که در پایین دست جادهها اقدام به احداث دیوارهای بلند و طولی با اجرای گابیون بندی با استفاده از تور گالوانیزهای و سنگ شد.
وی افزود: مرمت و بهسازی این نقاط با حجم ۵۰۰ مترمکعب و استفاده از ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع تور گالوانیزهای با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی اجرا شد.
شریعت پناه تاکید کرد: همچنین نقاط دیگری از جادهها وجود داشت که نقاط کور و حادثه خیز بودند برای رفع و ایمنی نیز رنگ آمیزی این نقاط در جادهها در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: در محورهای سردشت به مهاباد، پیرانشهر و بانه و در مسیر راه مرزی سردشت به روستای بیوران برای هر کدام یک نقطه به صورت امانی از منابع داخلی رنگ آمیزی شدند.
به گزارش ایرنا، شهرستان سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با ۶ دهستان و ۲۴۶ روستا و جمعیت ۱۲۰ هزار نفر است.
طول راههای حوزه استحفاظی این شهرستان ۸۳۳ کیلومتر است که ۵۴۲ کیلومتر آن راه روستایی، ۱۰۵ کیلومتر جاده بین شهری و ۱۸۶ کیلومتر راه مرزی است.
نظر شما