«عزتالله ضرغامی» روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت ایرنا، با تأکید بر اهمیت صنعت توریسم دریایی، افزود: پس از اعلام سیاستهایمان و اولویت دادن به توریسم دریایی و شروع اقدامات بهویژه برای حل مسائل اساسی زیرساختها که در واقع تکمیل اسکلهها و هماهنگی برای ورود کشتیهای بزرگ گردشگری موسوم به کروز هستند، نخستین و مهمترین اقدامی که باید انجام میشد و نشده است، کمک دولت به سوخت این کشتیها بود.
وی افزود: هزینه سوخت آزاد روی دریا حداقل یک دلار است که رقم تمام شده برای گردشگر رقم سنگینی خواهد بود.
ضرغامی خاطرنشان کرد: بنابراین آییننامه سوخت یارانهای در دولت تصویب شد که با تصویب آن، کشتیهای گردشگری از سوخت یارانهای استفاده خواهند کرد.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: در همین دو هفتهای که این موضوع اعلام شده، علاقهمندی بسیاری برای سرمایه گذاران داخلی مشاهده شده و تعدادی از سرمایهگذاران داخلی خواستار سرمایهگذاری در این حوزه شدهاند.
وی بازگرداندن کشتی تفریحی کروز به کشور را اتفاق بسیار خوبی دانست و ادامه داد: نتیجه دیگر اختصاص سوخت یارانهای این بود که کشورهای دیگر هم برای ورود کشتیهای تفریحی خود به آبهای ایران اعلام آمادگی کردند.
ضرغامی گفت: توقع من این است آرام آرام کشتی های تفریحی از همه جای دنیا وارد کشور ما شوند و بتوانیم به زودی آمار آن را اعلام کنیم.
به گزارش ایرنا، هیأت وزیران چهارم خرداد امسال به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، مصوبه «تخصیص سوخت یارانهای» را تصویب کرد.
تصویبنامه هیأت وزیران درخصوص “تخصیص سوخت یارانهای به کشتیها، شناورها و قایقهای تفریحی و مسافری” طی نامه شماره ۳۹۰۱۲ در تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۱ توسط محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
در این ابلاغیه که خطاب به وزارت نفت و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر شده، آمده است: براساس این مصوبه، وزارت نفت مکلف شد تخصیص سوخت یارانهای به کشتیها، شناورها و قایقهای تفریحی و مسافری دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در مسیرهای داخلی و بینالمللی از مبدأ یا به مقصد بنادر ایران تردد مینمایند را بدون در نظر گرفتن پرچم آنها به نسبت ۸۰ درصد یارانهای و ۲۰ درصد نرخ بانک رینک محاسبه کند.
نظر شما