به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن خیریانپور پنجشنبه شب در نشست شورای اداری استان مازندران در شهرستان فریدونکنار افزود: شهرستان فریدونکنار از ظرفیت های بالفعل و بالقوه ای در حوزه های کشاورزی، گردشگری و صنعت برخوردار است که متاسفانه مغفول مانده است.
وی به ظرفیت عظیم بندر فریدونکنار اشاره کرد و ادامه داد: وجود بندر فریدونکنار می تواند مکملی برای ظرفیت های اقتصادی این شهرستان باشد و نقش مهمی را در زمینه های تجاری، اقتصادی و گردشگری ایفا کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران همچنین وجود آببندان های متعدد را یکی از ظرفیت های مهم شهرستان فریدونکنار عنوان کرد و گفت: از ۸۳۲ آببندان موجود در مازندران ۴۲ آببندان متعلق به شهرستان فریدونکنار است که باید از این ظرفیت در راستای تامین آب کشاورزی، آبزی پروری و همچنین گردشگری استفاده شود.
وی با بیان اینکه اولویت اول شهرستان فریدونکنار کشاورزی است گفت: در سفر استانی رییس جمهور به مازندران ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بخش کشاورزی فریدونکنار اختصاص داده شده که باید از این فرصت در راستای توسعه کشاورزی و اجرای دقیق پروژه های این حوزه استفاده شود.
خیریانپور به ظرفیت بالای فریدونکنار در تولید محصولات آبزی پروری، کشاورزی و زراعی اشاره کرد و گفت: سالانه ۵۵ هزار تن محصولات کشاورزی، دامی و شیلاتی در فریدونکنار استحصال می شود از این رو لازم است سورتینگ، فرآوری و بسته بندی این محصولات در دستور کار قرار گیرد.
ایجاد اشتغال هزار و صد نفری در فریدونکنار
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان اینکه در سال جدید ایجاد ۵۳ هزار شغل تعهد مازندران است: از این تعداد ایجاد هزار و ۱۴۹ اشتغال سهم شهرستان فریدونکنار است که باید با تلاش فرماندار وتمامی مدیران شهرستانی محقق گردد.
وی گفت: در راستای تحقق این امر مهم مدیران باید از تمامی تسهیلات که در اختیار دارند از جمله از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه و بند ب تبصره ۱۶ قانون بسته رونق و تولید استفاده کنند.
خیریانپور همچنین به تسهیلات سرمایه در گردش از محل اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز اشاره کرد و گفت: این تسهیلات برای نهادهای دام، طیور و شیلات در نظر گرفته شده که هر سه مورد در فریدونکنار فعال است و باید از این تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال بیشتر و توسعه اقتصادی شهرستان استفاده شود.
وی با بیان اینکه استان مازندران در پرداخت تسهیلات رتبه سوم در کشور را دارد افزود: مدیران شهرستان فریدونکنار باید از این ظرفیت بالای استان استفاده کنند و سهم فریدونکنار را در دریافت تسهیلات افزایش دهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران همچنین خواستار اجرای دقیق و به موقع تصمیمات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در فریدونکنار شد و گفت: در کارگروه تسهیل شهرستان به ۱۲ پرونده مربوط به بنگاه های اقتصادی این شهرستان رسیدگی شده و اجرا شدن مصوبات کارگروه تسهیل سبب تحول شگرفی در حوزه های صنعتی، گردشگری و کشاورزی خواهد شد.
۱۵ درصد از جمعیت فریدونکنار در مناطق آسیبپذیر سکونت دارند
روح الله سلگی معاون سیاسی، امنیتی ،اجتماعی استاندار مازندران نیز افزود: برحسب دستور استاندار مازندران مبنی بر شناسایی محله های آسیب پذیری در سطح استان، چهار محله آسیب اجتماعی در شهرستان فریدونکنار شناسایی و قرار شد این مناطق تحت پوشش ستاد اجرایی فرمان امام و تفاهم نامه ۲۰۲۰ قرار گیرد.
وی توضیح داد: در این طرح دو هزار و بیست محله آسیب در سطح کشور شناسایی شد تا برای ارائه خدمات و آموزش به ساکنان این مناطق توسط دستگاه های اجرایی و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) اقدام شود.
معاون سیاسی، امنیتی ،اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه پیشتر سه محله در آمل معرفی شد ادامه داد: پیشنهاد ما این است سه محله فریدونکنار با توجه به میزان بالای آسیب جایگزین محله های قبلی شوند تا به طور رسمی مورد حمایت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قرار گیرد.
سلگی ضمن انتقاد از بازدیدهای بی نتیجه طی سال های گذشته از مناطق آسیب پذیر استان گفت: متاسفانه تاکنون با وجود بازدیدهای مکرر و تخصیص اعتبار مصوب هیچ اقدامی در راستای بهبود این مناطق صورت نگرفته است.
وی افزود: در حال حاضر مناطق آسیب اجتماعی در سه شهرستان بهشهر، میاندرود و همچنین فریدونکنار شناسایی شده است که مصوبات آن به صورت هفتگی توسط استانداری پیگیری خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی ،اجتماعی استاندار مازندران با بیان اینکه حدود ۱۵ درصد از جمعیت شهرستان محروم فریدونکنار در مناطق آسیب پذیر سکونت دارند، بیان کرد: در منطقه اسدی این شهرستان که آسیب پذیر ترین محله فریدونکنار است حدود ۲۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر هزار نفر سکونت دارند.
وی ادامه داد: متاسفانه در این مناطق طلاق و بزهکاری در بالاترین سطح قرار دارد و این مناطق سبب شده است که آمار استان مازندران در آسیب های اجتماعی که در جایگاه مناسبی هم قرار ندارد، افزایش دهد.
سلگی با بیان اینکه سرقت، تکدی گری و فروش مواد مخدر از دیگر آسیب های اجتماعی محلات شناسایی شده در فریدونکنار می باشد، افزود: مصوبه ما این است که طی ده روز آیندهمشکلات این محله توسط اداره کل بهزیستی احصا شود و همچنین اداره کل فنی حرفه ای نیز نسبت به آموزش رایگان سبب ایجاد شتغال اقدام نماید.
وی گفت: با توجه به مصوبه کمیته باز آفرینی شهری و استانی مقرر شد نسبت به تغییر کاربری در این منطقه اقدام شود و شهرداری نیز متعهد شد اقدامات لازم را برای احداث خانه محله و همچنین حضور حضور دستگاه های خدمات رسان انجام دهد.
به گفته وی اهدای ۱۵۰ کارت هدیه کمک هزینه برای هر محله و همچنین برگزاری نشست هفتگی توسط فرماندار و ارسال گزارش به استانداری از دیگر مصوبات بازدید امروز از مناطق آسیب فریدونکنار بوده است.
دریافت تسهیلات ۵۰ میلیارد تومانی برای ایجاد اشتغال پایدار برای یکهزار و ۱۴۹ نفر حدود ۵۰ میلیارد تومان یکی از مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان فریدونکنار بوده است.
سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران، در دومین سفر شهرستانی همراه ۵۰ تن از مدیران استانی دستگاههای اجرایی امروز پنجشنبه نوزدهم خرداد به فریدونکنار سفر کرده تا از نزدیک مسایل و مشکلات این شهرستان را بررسی کند.
معاونان استاندار هم در این سفر هر یک بخشی از مشکلات شهرستان فریدونکنار را با برگزاری نشستهای مختلف بررسی و جمعبندی کرده که در این چارچوب بررسی مسائل و مشکلات اجتماعی شهرستان بویژه مسائل زیست محیطی و طرح ساماندهی سواحل با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار، بررسی مسائل و مشکلات عمرانی شهر فریدونکنار با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، صنعتی، اقتصادی و بازار با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی انجام شد.
برگزاری نشست شورای اداری شهرستان با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی و نشست خبری هم دو برنامه پایانی سفر استاندار مازندران به فریدونکنار بود.
نظر شما