مدیران بیش از هر زمان دیگر در کنار مردم حضور داشته باشند

اراک - ایرنا - نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی بیش از هر زمان دیگر در کنار مردم حضور داشته باشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، « ولی الله بیاتی» روز شنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی، افزود: امروز دولت، مجلس و دستگاه قضا همه با هم در میدان خدمتگزاری به مردم قرار دارند.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب شاخص‌های خدمت به مردم را بیان فرمودند که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت جراحی اقتصادی را آغاز کرده و همه باید کمک کنند تا این طرح به بهترین شکل ممکن در جامعه اجرا شود. 

بیاتی اظهار داشت: همه بدانند شهدا بر اعمال و رفتار ما نظارت دارند و باید با روحیه جهادی و انقلابی در مسیر تحقق سیره شهدا، شبانه روزی تلاش کنند.

وی عنوان کرد: اگر بخواهیم پاسخگوی خون مطهر شهدا باشیم باید خوب فکر و برنامه‌ریزی کنیم تا بتوانیم از شرایط بحرانی عبور کنیم.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: هر دستگاهی از استان که برای پیشبرد امور نیاز به پیگیری از وزارتخانه‌ها داشته باشد، از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.

بیاتی عنوان کرد: مدیران استان مرکزی مدیر شهر اراک نیستند و باید همه شهرستان‌ها را ببینند و برنامه‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که سفرهای شهرستانی منظم داشته باشند.

وی تاکید کرد: سفرهای شهرستانی مدیران نباید صرف یک ماموریت باشد بلکه این مهم باید با برنامه و برای رفع مشکلات انجام شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمام نیازمندی‌ها و مشکلات شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان شناسایی و به سند تبدیل شده، اظهار داشت: به طور قطع همه مشکلات با اراده و برنامه قابل حل است.

بیاتی تصریح کرد: امروز اراده‌ای در ادارات و نهادهای اجرایی استان مرکزی برای جذب سرمایه‌گذار وجود ندارد و این مهم در حد شعار است، در صورتی که جذب سرمایه‌گذار پیش‌نیاز توسعه اقتصادی است و باید از هر فرصتی برای جذب سرمایه‌گذار استفاده کرد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: کارمندان نه تنها جذب سرمایه‌گذار نمی‌کنند بلکه چوب لای چرخ سرمایه‌گذاران می‌گذارند که توجه به این معضل باید جدی گرفته شود و انتطار است مدیران استانی و شهرستانی برنامه جدی برای جذب سرمایه‌گذار داشته باشند.

بیاتی تصریح کرد: تفرش شهر قدیمی با مفاخر بزرگ است و می‌تواند مقصد گردشگری خوبی برای کشور و استان مرکزی باشد اما زیرساخت‌های لازم را ندارد و سرمایه‌گذارها نیز در فرآیندهای اداری برای دریافت مجوزهای لازم گرفتار می‌شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: دانشگاه تفرش توسط وزیر علوم به عنوان دانشگاه مستقل اعلام شده و این دانشگاه می‌تواند برای کشور و استان مفید باشد.

بیاتی تاکید کرد: ۲۰۰ هکتار از زمین این دانشگاه به پارک علم و فناوری و ۲۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک گلخانه‌ای اختصاص یافته و نیاز است دستگاه‌های متولی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و تسهیل در راه‌اندازی شهرک گلخانه‌ای این دانشگاه همکاری‌های لازم را داشته باشند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: سال گذشته ۴۴ هزار و ۱۲۹ مراجعه کننده به این نهاد ثبت شد که از این تعداد، ۳۶ هزار و ۷۰۱ نفر اهدا کننده خون و هفت هزار و ۴۲۸ نفر معافیت از اهدا خون بودند.

« ریتا ظهیری» افزود: تقویت روز افزون خدمات پزشکی و ضعف شدید و جدی در زیرساخت‌ها از چالش‌های پیش رو در استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: مراکز انتقال خون و مراکز خونگیری موجود در استان در شان اهدا کنندگان نیست که توجه به این مهم ضروری است.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی ادامه داد: نیاز است در تامین منابع انسانی و منابع عمرانی به این نهاد کمک و توجه لازم صورت گیرد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم در این نشست گفت: ضریب مکانیزاسیون این استان اکنون یک و ۹۸ صدم درصد است و پرداخت تسهیلات برای تزریق ماشین آلات کشاورزی به این بخش و افزایش ضریب مکانیزاسیون  در دستور کار قرار دارد.

« علی صفری» افزود:  تولیدات بخش کشاورزی استان مرکزی سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن است که از این میزان، یک میلیون و ۹۲۷ هزار تن در بخش زراعی، ۵۵۷ هزار تن باغی و ۵۶۲ هزار تن در بخش دامی تولید می‌شود.

وی بیان کرد: ارزش تولیدات بخش کشاورزی استان مرکزی ۳۰۰ هزار میلیارد ریال است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد:  صدور اسناد برای اراضی کشاورزی، توسعه مکانیزاسیون، افزایش بهره‌وری آب، توسعه کشت قراردادی و تجاری‌سازی و استانداردسازی محصولات کشاورزی را از جمله برنامه‌های اولویت دار این سازمان است.

صفری اظهار داشت: ۴۰ ویژه برنامه در هفته جهاد کشاورزی در استان مرکزی برنامه‌ریزی شده که در حال اجرا است.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha