به گزارش خبرنگار ایرنا، شاهین شیرانی روز شنبه در جلسه شورای اداری استان اصفهان در محل تالار رویش در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: سلامت را حق مردم می دانیم و وظیفه حاکمیت تامین سلامت آحاد جامعه است و برای تحقق آن نیاز به تعاملات بین بخشی داریم.
وی اظهار داشت: اگر شبکه فاضلاب یا آب سالم نباشد، هوا آلوده باشد و حوادث ترافیکی بدلایل مختلف مانند جاده ها یا خودروهای نا ایمن اتفاق بیفتد بار سلامت را چگونه می توان حل کرد که برای رفع آن و تامین سلامت مردم به تعاملات بین بخشی نیازمندیم.
شیرانی به فعالیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی در استانداری اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: از مدیران دستگاه های اجرایی می خواهیم که بطور فعالانه در جلسه های این کارگروه شرکت کنند تا بخش هایی که به مسوولیت آنها مربوط است برای آنها تبیین شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین با تاکید بر اینکه وضعیت آمار کرونا بسیار بهتر شده، گفت: بعد از ۸۶۰ روز در ۱۲ خرداد امسال اولین روز بدون مرگ و میر کرونایی در کشور را تجربه کردیم و به لطف خدا و همت دولت بویژه در زمینه واکسیناسیون عمومی کرونا اکنون وضعیت ما خوب است.
وی با بیان اینکه هنوز به ما ابلاغ نکردند که می توان ماسک ها را برداشت، افزود: قبل از شیوع کرونا فکر می کردیم که دوران بیماری های واگیر به پایان رسیده و بیشتر تمرکز ما بر روی بیماری های غیرواگیر و مرگ و میرهای ناشی از آنها بود اما کرونا ثابت کرد اینطور نیست و باید همه بیماری ها را رصد کنیم.
شیرانی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه سلامت از جمله پوشش بیمه همگانی برای حدود ۶ میلیون نفر در کشور گفت: درخواست دارم که ابلاغیه و دستور رهبر معظم انقلاب برای قانون جوانی جمعیت در جلسه اختصاصی شورای اداری استان بررسی شود زیرا مطالبه رهبری و بحثی است که اگر دیر درباره آن اقدام کنیم کشورمان دچار مشکل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان نیز در این جلسه گفت: بطور معمول در فصل تابستان با کمبود تولید برق مواجه می شویم و برای امسال نیز کمبود حدود ۱۲ هزار مگاوات برق پیش بینی شده است.
رسول موسی رضایی افزود: بهمین دلیل مصرف انرژی برق در سه ماه تابستان از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور که اوج مصرف است، باید به نحو احسن مدیریت شود تا با کمترین مشکل در شبکه مواجه شویم.
وی به مصوبات هیات دولت در ۱۸ اردیبهشت امسال درباره مدیریت مصرف برق اشاره و اضافه کرد: همه دستگاه های اداری ملزم به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعت های اداری و ۶۰ درصد در ساعت های غیر اداری شدند.
موسی رضایی از دستگاه های اجرایی خواست تا این مصوبه را جدی بگیرند و اظهار داشت: همه اداره های دولتی به سیستم های کنترل هوشمند مجهز هستند و می توانیم مصرف برق آنها را رصد کنیم بطوریکه امروز به برخی از دستگاه ها اخطار دادیم و اگر با قطعی برق مواجه شدند گله مند نباشند.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو و نهادهای انتظامی موظف به برخورد با مراکز غیر مجاز رمز ارز و خروج آنها از مدار شدند، تصریح کرد: مراکز مجاز رمز ارز نیز در سه ماه تابستان باید از مدار خارج شوند و تعدادی که در این بخش در استان داشتیم از مدار خارج کردیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای اصفهان با بیان اینکه کشاورزان نیز از ساعت ۱۲ تا ۱۷ باید چاه های آب خود را از مدار خارج کنند، اضافه کرد: با وجود محدودیت ها، موضوع مدیریت مصرف برق را برای هفت مجموعه کارخانه سیمان استان انجام دادیم تا برق آنها بدون اختلال در روند تولید و جلوگیری از اثرات التهابی در بازار سیمان تامین شود.
موسی رضایی با اشاره به اینکه این کار برای ۳۳ کارخانه فولاد کوچک استان هم انجام شد، ادامه داد: کارخانه فولاد مبارکه نیز موظف شد که از ساعت ۹ صبح تا ۲ بامداد سقف ۶۰۰ مگاوات را رعایت کند.
وی اظهار امیدواری کرد که با مجموعه اقدامات انجام شده کمبود برق به بخش خانگی در تابستان امسال تسری نیابد.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان دارد.
نظر شما