عبدالحمیدعباس شیاری روز یکشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا با اشاره به ضرورت جمع آوری دستگاه های استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز بیان کرد: با تلاش فرماندهی انتظامی و دستور مقام قضایی و در راستای کمک به پایداری شبکه، تعداد ۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در شهرستان حمیدیه کشف و ضبط شد.
شیاری ادامه داد: یک مزرعه استخراج رمز ارز دیجیتال به تعداد ۶ دستگاه نیز با همکاری عوامل کلانتری ۱۲در منطقه حصیر آباد اهواز و تعداد چهار دستگاه ماینر M۳ در منطقه منبع آب اهواز کشف و جمع آوری شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز افزود: یک مزرعه غیر مجاز استخراج رمز ارز غیر مجاز نیز در منطقه ملاشیه اهواز به تعداد ۱۸ دستگاه ماینر مدل F۱ جمع آوری شد.
شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق " اپلیکیشن برق من " ، " سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat " و یا شماره گیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارش برای معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
پول مجازی (بیتکوین) پیش از این با استفاده از رایانههای خانگی تولید میشد اما در سالهای اخیر دستگاههای مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.
شهروندان کلانشهر اهواز الگوی مصرف برق را در ساعات پیک مصرف رعایت کنند
عباس شیاری در ادامه با اشاره به رعایت الگو مصرف برق در ایام گرم بیان کرد: یکی از مهمترین عوامل بروز خسارت به لوازم برقی خانگی، نبود تعمیر و نگهداری به موقع تجهیزات و اتصالات مهم برق در خانه است که لازم است هر سال بوسیله تکنسین های برق تمام تجهیزات برقی اعم از کابل ها، پایه فیوزهای سرامیکی و مینیاتوری و کلیدهای و سه شاخه های کولرهای گازی بازبینی شوند.
شیاری در توصیه به شهروندان گفت: پایداری شبکه و استمرار خدمت رسانی برق در این گرمای طاقت فرسا به صرفه جویی حداکثری شهروندان نیاز دارد؛ ساعت پیک یا اوج مصرف در ظهر سخت ترین زمان کاری صنعت برق است لذا از شهروندان درخواست همکاری در صرفه جویی و مدیریت برق را داریم.
نظر شما