کرسی‌های آزاداندیشی باید به یک رویداد دائمی تبدیل شود

تهران-ایرنا- رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: کرسی‌های آزاداندیشی باید به یک رویداد دائمی و جریان ساز آزاداندیشی در فضای دانشگاهی تبدیل شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی در اختتامیه دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دین مبین اسلام از ابتدا به دنبال تعقل، گفت وگو، آزاداندیشی و تدبر بوده و منادی کرسی های آزاداندیشی است. انقلاب اسلامی نیز براساس این کرسی ها شکل گرفته و رهبر معظم انقلاب مدافع و مطالبه گر آن هستند.

وی برگزاری کرسی های  آزاداندیشی در قالب گروه های دانشجویی به همت دانشگاه آزاد را گام ارزشمندی در ترویج این مسیر دانست.

وی با تأکید بر اینکه امروز نیازمند فضای گفت وگو هستیم، اظهار داشت: کرسی های آزاداندیشی باید تبدیل به یک رویداد دائمی، گفتمان و یک جریان سازی آزاداندیشی در فضاهای دانشگاهی شود.  

برگزاری کرسی های آزاداندیشی با هدف تربیت عقلانیت و تقویت استدلال در دستور کار  قرار گرفت

فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: آزادی نخستین حقی است که خداوند متعال به بشر اعطا کرده است و باید دارای دو ویژگی عقلانیت و گفت و گو باشد.

وی افزود: اگر آزادی نباشد، خطا، کبر و ریاکاری در جامعه افزایش می یابد. باید فرهنگ عقلانیت و گفت وگو را در جامعه ایجاد و تثبیت کنیم.  

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، اولویت نخست جمهوری اسلامی، تربیت عقلانیت است، اظهار داشت: به همین منظور برگزاری کرسی های آزاداندیشی با هدف تربیت عقلانیت و تقویت استدلال در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.  

جهان بین با یادآوری اینکه امسال ۲ هزار و ۶۸۷ تیم در دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی در محورهای فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی شرکت کردند، خاطرنشان کرد: رویداد امسال دو تفاوت با سال گذشته داشت. در دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی یک استاد مشاور اضافه شد که ۱۰۴۳ استاد مشاور که همگی از اعضای هیأت علمی این دانشگاه  هستند، استاد مشاور تیم ها بودند.  

وی با بیان اینکه دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی، دارای ۱۱ هزار شرکت کننده بود، تصریح کرد: ۳۴۰ کارگاه آموزشی و محتوایی در سطح کشور در دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

کرسی‌های آزاداندیشی باید به تبدیل به یک رویداد دائمی شود

برای توفیق در جنگ تبلیغاتی و جهاد تبیین باید از مسیر آزاداندیشی حرکت کنیم

حجت الاسلام والمسلمین محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی هم در این مراسم گفت: اگر جهاد تبیین را مبارزه و جنگیدن برای روشنی، روشنایی و روشنگری بدانیم، به طور حتم برای توفیق در جنگ تبلیغاتی و جهاد تبیین باید از مسیر آزاداندیشی حرکت کنیم. آزاداندیشی زمینه تفکر، مباحثه روش مند برای خوب دیدن و خوب فهمیدن است.  

لزوم تسری برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی به سایر دانشگاه ها

همچنین وحید جلیلی قائم مقام رییس صداوسیما در این مراسم با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مطمئن هستیم مرحله به مرحله با تجربیات کسب شده، فرآیندها و محصولات این رویداد ارتقا پیدا کند.

وی با بیان اینکه جنبش طرح مسأله در کشور نیاز قطعی جامعه امروز است، گفت: طرح مسأله دشمنان جدی دارد که باید در این زمینه اقدامات اساسی انجام شود.

قائم مقام رییس صداوسیما خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مؤثر بعد از انقلاب اسلامی، برگزاری کرسی های آزاداندیشی بود و اعتماد به نفس در نسل جدید جوانان امروز کشور برآمده از بیداری تاریخی است. امیدوارم برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی به دانشگاه های دیگر تسری پیدا کند و این حرکت پرشور و پرنور و برکاتش برای جامعه ایران آشکارتر شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، اختتامیه دومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، حجت الاسلام قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی و وحید جلیلی قائم مقام رییس صدا و سیما در سالن همایش های کتابخانه زنده یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

کرسی‌های آزاداندیشی باید به تبدیل به یک رویداد دائمی شود

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha