به گزارش ایرنا، سعید طالبی پور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد روز دوشنبه در حاشیه این آئین اظهار داشت: برای ایجاد این ۳ کارگاه بزرگ صنایعدستی حدود پنج میلیارد ریال تسهیلات ارزانقیمت اختصاص دادهشده است.
وی افزود: با افتتاح این کارگاههای تولیدی برای حدود به ۳۰ هنرمند صنایعدستی شغل ایجادشده است.
طالبی پور تصریح کرد: این سه کارگاه به نمایندگی از حدود به ۵۰ کارگاه صنایعدستی استان افتتاحشده که نویدبخش رونق تولید همراه با اشتغالزایی در حوزه صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: حمایت از هنرمندان صنایعدستی، رونق فروش محصولات صنایعدستی و ایجاد بازارچه دائمی صنایعدستی از مهمترین برنامه کاری این اداره کل در سال ۱۴۰۱ است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: حمایت اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان از ایجاد کارگاههای بزرگ صنایعدستی قابلتقدیر است.
نادیا صداقت افزود: رونق صنایعدستی کمک بزرگی به اشتغالزایی حوزه بانوان در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد انجام داده است.
مدیرکل هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: سرمایهگذاریهای خرد مانند هزینه سرانه خدمات های صنایعدستی نقش بسزایی در اشتغالزایی روستاها دارد.
محسن ضامن فر افزود: ظرفیتهای بالایی در حوزه صنایعدستی استان وجود دارد که با حمایت از هنرمندان این حوزه شکوفا میشود.
وی تصریح کرد: از ایجاد طرحهای اشتغالزایی در حوزه گردشگری و صنایعدستی استان توسط دولت حمایت میشود.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد در آیین گفت:صندوق کارآفرینی امید در راستایی حمایت از تولیدات حوزه کارآفرینان صنایع دستی قریب به ۲۰۰ نفر از متقاضیان را پذیرش و تامین مالی خواهد کرد.
کاظم حاجی پور افزود:بازار فروش و صادراتی شدن برخی از محصولات باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: تاکنون این صندوق حدود ۷میلیارد تومان تسهیلات کارافرینی پرداخت کرده و تا پایان سال این میزان پرداخت به ۱۷میلیاردتومان خواهد رسید.
نظر شما