به گزارش ایرنا، فریدون محمدی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: این جشنواره به صورت تخصصی با مشارکت شرکت توسعه خدمات گردشگری سیمرغ برای عرضه تور و مسافرت های داخلی است زیرا این استان در مسیر مواصلاتی ۲۵ استان قرار دارد .
مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز با اشاره به اینکه البرز در حوزه گردشگری جایگزین شهرهای شمالی کشور شده است، افزود: مردم برای سفری ۲ روزه به شهر های شمالی بیشتر وقت خود را در ترافیک می گذرانند در حالی که البرز استانی خوش آب و هواست که مناطق خوش آب و هوای آن تا مرکز استان فاصله چندانی ندارند.
وی گفت: برای اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری مهم است که گردشگر وارد البرز شود اما لازم است که اهالی البرز نیز با بهترین شرایط به سفرهای داخلی بروند.
محمدی برگزاری نمایشگاه بازار سفر را راهی برای شناساندن آژانس های مسافرتی استان البرز خواند و گفت: بیشتر مردم البرز تورهای مسافرتی خود را از تهران می خرند؛ برگزاری این نمایشگاه می تواند آژانس های مسافرتی البرز را به مردم بشناساند.
وی با بیان اینکه در صدد هستیم جشنواره بازار سفر را هرساله در استان البرز برگزار کنیم، خاطرنشان کرد: تمام کسانی که خدمات تور برگزار می کنند باید از اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع مجوز داشته باشند در غیر این صورت حوزه گردشگری استان هیچ مسوولیتی در قبال حوادث احتمالی نخواهد پذیرفت.
احمدرضا رضایی رییس هیات مدیره تعاونی زیر ساخت گردشگری سیمرغ استان البرز در این نشست گفت : برای برگزاری جشنواره بازار سفر در البرز علاوه بر آژانس های هواپیمایی از مراکز اقامتی ، پذیرایی و آموزشگاه های راهنمایی گردشگری دعوت شده است.
وی افزود: اولین جشنواره بازار سفر از ۳۰ خردادماه تا چهارم تیرماه سال جاری در سالن ۲ هزار متری نمایشگاهی باغ گل های پارک شهید چمران کرج برگزار می شود.
رضایی گفت : غرفه داران برای معرفی بسته های سفر و تورهای خود در این نمایشگاه مکان ویژه خواهند داشت که گردهمایی فعالان و علاقه مندان سفر و گردشگری از اهداف مهم این جشنواره است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه کرونا طی مدت ۲ سال آسیب زیادی به زیر ساخت های گردشگری کشور و به خصوص استان البرز وارد کرد، برپایی این نمایشگاه فرصتی برای احیای صنعت گردشگری استان خواهد بود.
استان البرز دارای بیش از ۵۵۰ اثر تاریخی و طبیعی است که ۳۰۰ اثر آنها ثبت ملی شده است.
نظر شما