فیض الله برزگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: حدود ۶۸ هزار کودک ۵ تا ۱۲ در استان واجد تزریق واکسن کرونا هستند که از این تعداد ۴۰ درصد جمعیت هدف دُز اول و ۲۴ درصد نیز دُز دوم را تزریق کرده اند.
وی افزود: این در حالی است زیرساخت های تزریق واکسن کرونا در استان فراهم است و خانواده ها می توانند با مراجعه به مراکز بهداشتی نسبت به تزریق واکسن کودکان خود اقدام کنند.
بزرگر یادآور شد: بر اساس مصوبه کمیته ملی واکسن کووید ۱۹، واکسن های پاستوکووک و سینوفارم برای رده سنی پنج سال به بالا مورد تایید است.
وی با تشویق خانواده ها به واکسیناسیون کودکان، گفت: خانوادهها باید به کارشناسان بهداشت و حوزه سلامت در این زمینه، اعتماد و برای واکسیناسیون کودکان خود اقدام کنند زیراکه این افراد بر اساس پژوهش های مختلف به چنین نتایجی دست یافتهاند.
بزرگر با اشاره به تزریق واکسن فلج اطفال حجاج اعزامی استان، گفت: تمامی افراد اعزامی به حج تمتع امسال در استان که از ۲۶ خرداد ماه عازم سرزمین وحی می شوند، واکسن فلج اطفال را تزریق کردند.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیردار دانشگاه علوم پزشکی استان، افزود: همچنین در مراکز بهداشتی استان واکسن های مورد تایید بهداشت عربستان یعنی واکسنهای سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک نیز به حجاج تزریق شده است.
هم اینک افزون بر ۹۶ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دُز اول، ۸۷.۷ درصد دُز دوم و ۴۵.۳ درصد نیز دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
بر اساس آخرین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گرمه و مانه وسملقان در رنگبندی آبی کرونایی و شهرستان های بجنورد، شیروان، اسفراین، فاروج، جاجرم و رازوجرگلان نیز در در رنگبندی زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما