احصاء ۷۰۰ میلیارد تومان از عوارض تخلفات ساختمانی شمال تهران/قیمت ۲۱ محصول میادین میوه و تره بار کاهش یافت

تهران - ایرنا - شهردار منطقه یک اعلام کرد: ۷۰۰ میلیارد تومان عوارض تخلفات ساختمانی مربوط به ۹ پرونده در نواحی دو و هفت در هشتمین جلسه قرار گاه اقتصادی شهرداری منطقه یک بررسی و احصاء شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از شهرداری منطقه یک، حمید رضا حاجوی در هشتمین قرار گاه اقتصادی که با حضور معاونان، مدیران ادارات و شهرداران دو ناحیه دو و هفت با محوریت بررسی پرونده های دارای تخلفات ساختمانی در نواحی مذکور برگزار شد، اظهار داشت: انتظارات شهرداری تهران در تامین منابع مالی فراتر از توان و ظرفیت  شهرداری منطقه یک نیست و طبق ضوابط و قوانین می توانیم برای تامین درآمدی شهر تهران اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی تصریح کرد: در این قرار گاه ۶ پرونده به مبلغ بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان مربوط به پرونده های ساختمانی در ناحیه دو و سه پرونده به مبلغ بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان مربوط به تخلفات ساختمانی در ناحیه هفت مورد بررسی و احصاء قرار گرفت و دستورات لازم جهت پی گیری های روزانه  تا حصول نتایج به مسئولان اعلام شد. 

حاجوی از شهرداران این نواحی خواست پروژه های خاص و موانع موجود در راستای اخذ عوارض را پی گیری کنند تا قرارگاه به نفع شهروندان و منافع اقتصادی شهر تهران گام بردارد.

وی مصوبه شورای شهر تهران را در خصوص مهلت پرداخت عوارض ساختمانی صادره در تاریخ ۲۱ تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۰ تا پایان خرداد ماه را اقدام مثبتی دانست و گفت: با عنایت به موافقت شورای اسلامی شهر تهران شهروندانی که در بازه زمانی فوق عوارض ساختمانی آنها اعلام شده است می توانند تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۱ آن را پرداخت نمایند که این مصوبه می تواند در راستای احقاق حقوق شهروندی و فرصت مناسب برای پرداخت عوارض به مالکان موثر واقع شود.

اجرای ۳۵۰ عملیات ترافیکی در نیمه اول خرداد در منطقه ۵

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه پنج از اجرای نزدیک به ۳۵۰ عملیات ترافیکی در نیمه اول خرداد در این منطقه خبر داد.

مهدی نوروزی با بیان اینکه یکی از دغدغه های این معاونت کاهش معضلات ترافیک و سهولت در تردد شهروندان است، گفت: اقدامات متعددی در راستای کاهش ترافیک و تصادفات و همچنین تسهیل تردد و عبور مرور شهروندان صورت می گیرد.

وی افزود: طی نیمه اول خرداد نزدیک به ۳۵۰ عملیات ترافیکی برای تسهیل عبور و مرور شهروندان صورت گرفته و امیدواریم این اقدامات منجر به آسایش و رفاه شهروندان عزیز منطقه پنج شود.

نوروزی در تشریح برخی از این اقدامات گفت: ۵۰ عدد تابلو تعیین سمت و مکمل، ۲۰ تابلو شورون، ۱۵ تابلو گروهبانی،۲۰ تابلو انتظامی، ۳۰ تابلو اخطاری، ۱۰ تابلو حمل با جرثقیل، ۱۵ درب بشکه ایمنی، ۵ بشکه ایمنی و ۳۰ استوانه ایمنی در این مدت در سطح منطقه پنج نصب شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه پنج از تعمیر و مرمت برخی المان ها و نشانه های ترافیکی خبر داد و افزود: ۱۰ تابلو اخطاری، ۶ تابلو اسامی معابر و اماکن، چهار تابلو انتظامی، هفت مینی نیوجرسی، ۶۵ نیوجرسی، ۶ بشکه ایمنی، ۱۰ کاشین تانک، ۲۵ استوانه ایمنی،۲۰ استوانه ایمنی خراب، دو تابلو خطرنما، چهار تابلو تعیین سمت و یک تابلو شورون نیز در مدت اخیر در سطح نواحی هفت گانه منطقه مرمت و تعمیر شد.

وی به پر کردن ۶ حفره چاه های برق اشاره کرد و اذعان داشت: در نیمه اول خرداد ۶ زوائد فیزیکی در سطح منطقه حذف و ۱۰ استوانه خراب و ۳۰ تابلو خطرنما نیز جمع آوری شد.

قیمت ۲۱ محصول میادین میوه و تره بار در آستانه تابستان کاهش یافت

همزمان با ورود نوبرانه‌های تابستان به بازار، قیمت ۲۱ محصول از ۴۵ محصولی که در میادین میوه و تره بار عرضه می‌شود از جمله زردآلو، هلو، خیار و خربزه کاهش یافت و قیمت ۲۴ محصول دیگر نسبت به نرخنامه قبلی ثابت ماند همچنین اسامی و قیمت ۲۱ محصولی که نرخ آنها هر کیلوگرم از ۳۰۰ تومان تا هفت هزار تومان در میادین میوه و تره بار کاهش داشته، به شرح زیر اعلام شده است.

گوجه سبز شمالی با چهار هزار تومان کاهش قیمت؛ ۱۹ هزار تومان، سایر انواع گوجه سبز با هفت هزار تومان کاهش قیمت؛ ۳۹ هزار تومان، زردآلو فلکه‌ای، شکرپاره و بادامی با پنج هزار تومان کاهش قیمت؛ ۴۲ هزار تومان، سایر انواع زردآلو با ۶ هزار تومان کاهش قیمت؛ ۲۹ هزار تومان، ازگیل ژاپنی با چهار هزار تومان کاهش قیمت؛ ۲۹ هزار تومان، موز سایزهای کوچک و متوسط با دو هزار و ۵۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۳۵ هزار و ۵۰۰ تومان، موز سایزهای بزرگ با سه هزار تومان کاهش قیمت؛ ۳۱ هزار تومان، انواع هلو با سه هزار تومان کاهش قیمت؛ ۲۱ هزار تومان، آناناس طلایی با سه  هزار تومان کاهش قیمت؛ ۶۲ هزار تومان، سیب زرد با دو هزار و ۲۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۵ هزار تومان، زنجبیل تازه با دو هزار تومان کاهش قیمت؛ ۴۷ هزار تومان، خیار کوتاه با یک هزار و ۴۰۰ تومان کاهش قیمت؛ هشت هزار و ۵۰۰ تومان، خیار گلخانه‌ای با ۸۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان، انبه با ۸۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۵۹ هزار تومان، گریپ فروت با ۸۰۰ تومان کاهش قیمت؛ هشت هزار و ۹۰۰ تومان، طالبی جانا با ۴۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان، انواع طالبی با ۷۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۲هزار و ۵۰۰ تومان، خربزه گرمساری با ۶۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان، سایر انواع خربزه با ۶۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان، هندوانه بالای سه کیلوگرم با ۴۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۶ هزار و ۱۰۰ تومان و هندوانه زیر سه کیلوگرم با ۳۰۰ تومان کاهش قیمت؛ ۴ هزار و ۵۰۰ تومان.

راه اندازی دومین مرکز پرتو در منطقه ۱۹ به زودی

شهردار منطقه ۱۹ در ویژه برنامه روز جهانی مقابله با کار کودک از راه اندازی دومین مرکز پرتو با محوریت کودکان کار و آسیب دیده اجتماعی در این منطقه با هدف ارائه خدمات آموزشی، مددکاری، روانشناختی و توانمندسازی کودک کار خبر داد.

مهدی هدایت در حاشیه این مراسم با تأکید بر حساس سازی شهروندان نسبت به کار کودکان و حمایت از آن ها در راستای کاهش و مبارزه با این آسیب گفت: تلاش خواهیم کرد در همه حوزه ها از این اقشار و خانواده های آنها حمایت تا علاوه بر ادامه تحصیل کودکان در اشتغال زایی و آینده آنها نقشی داشته باشیم.

وی با اشاره به شناسایی ۴۰ کودک کار بر راه اندازی دومین مرکز پرتو در راستای ظرفیت سازی و ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی و اجتماعی برای این کودکان و خانواده هایشان تأکید کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha