به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از اکونومیک تایمز، در این گزارش آمده است ثروتمندان و سرمایه گذاران هندی به دلایلی چون قوانین سختگیرانه مالیاتی و لزوم گزارش دادن از درآمدها و دریافتی ها و یا نیاز به اخذ گذرنامه های معتبرتر و قوی تر، این کشور را ترک می کنند. کارآفرینان جوان، از مهم ترین مهاجران بالقوه هندی هستند که زمینه های سرمایه گذاری جهانی را بررسی می کنند.
در این گزارش آمده است که تعداد میلیونرهای هندی در ۱۰ سال آینده، ۸۰ درصد رشد خواهد داشت، در حالی که در آمریکا تنها ۲۰ درصد رشد خواهد کرد. این ارقام از آن جهت اهمیت دارد که تولید خالص ثروت، هند را به یکی از سریعترین بازارها در این حوزه تبدیل خواهد کرد و موجب رشد در بخش های خدمات، امور مالی، مراقبت های بهداشتی و فناوری خواهد شد.
ثروتمندان هند مشتاق بازارهای جدید سرمایه گذاری و کشورهایی هستند که مزایای بیشتر و نرخ های مالیاتی کمتری دارند.
دوبی، سنگاپور و اتحادیه اروپا، مقاصد مهم مهاجرت برای هندی ها هستند. سنگاپور به دلیل نظام حقوقی قوی و دسترسی به مشاوران مالی بین المللی، موقعیت مناسبی برای کارآفرینان دارد و دوبی به دلیل گذرنامه قدرتمند و سهولت در سرمایه گذاری و کسب و کار، مورد توجه قرار می گیرد.
براساس این گزارش، خروج بیش از هشت هزار نفر از میلیونرهای هندی، موضوع چندان نگران کننده ای نیست، چون به نسبت، ثروتمندان جدیدی معرفی می شوند و پیش بینی می شود با ارتقای خدمات اجتماعی، برخی از مهاجران به هند بازگردند.
بر اساس این گزارش پیش بینی می شود، بیشترین ورودی را در میان کشورهای جهان، امارت متحده عربی داشته باشد و استرالیا و سنگاپور در رتبه های بعدی قرار بگیرند.
نظر شما