موسی مباشری فرماندار نجف آباد روز پنجشنبه در آستانه سفر رییس جمهور به استان اصفهان به خبرنگار ایرنا گفت: تکمیل پروژه فاضلاب این شهر به دلیل کمبود اعتبارات مالی ناقص مانده و بیمارستان شیخ بهایی با ظرفیت ۲۱۶ تخت خوابی تکمیل نشده است.
وی گفت : نبود راه های مواصلاتی مناسب به مرکز استان از جمله دغدغه های این خطه است که دراین زمینه ضرورت اجرای بزرگراه نجف آباد به اصفهان و فلاورجان و ریل باس اصفهان -خمینی شهر- نجف آباد احساس میشود.
وی به دغدغه آب این خطه اشاره کرد و اظهارداشت: تامین آب مورد نیاز کشاورزان این شهرستان به لحاظ سطح زیر کشت بالای محصولات کشاورزی از مطالبات مردمی و از ضرورت های این منطقه است.
وی با بیان اینکه ساختار سازمانی ادارات و دستگاه های اداری این شهرستان متناسب با جایگاه فرمانداری ویژه ارتقا نیافته است، تصریح کرد: افزایش جایگاه سیاسی این شهرستان در چارت سازمانی، حکم تصدی مسئولیت واعتبار بخشی اثر نگذاشته است.
مباشری اضافه کرد: باید متناسب با افزایش جایگاه اداری، سرانه اعتباری، پست های سازمانی و جایگاه اداری نیز رشد پیدا می کرد که این مهم بدون توجه مانده است.
وی از ناتمامی سه پروژه نیمه تمام شبکه فاضلاب، بیمارستان شیخ بهایی و زیر گذر دانشجو در ورودی شهر خبرداد و گفت: علاوه بر این زمین برای احداث مسکن در نجف آباد وجود ندارد.
رفع چالش راه ها و نیاز آب در صدر نیازهای تیران و کرون است
همچنین فرماندار تیران و کرون توسعه زیر ساخت ها در حوزه راه سازی و آبرسانی شهری و روستایی را در صدر نیازها و مشکلات این شهرستان بیان کرد.
علی محمدی کیا در گفت و گو با ایرنا افزود: موقعیت جغرافیایی تیران و کرون سبب افزایش تردد خودروهای سبک و سنگین در مسیرهای مواصلاتی شده است که حجم قابل توجهی از رفت و آمدها را دارد.
وی با اشاره به حجم تردد ۱۱ درصدی تردد اصفهان در جاده های این شهرستان، گفت: با توجه به اینکه مسیرهای روستایی این شهرستان در مجاورت جاده و مسیر اصلی قرار گرفته و تردد روستاییان از عرض جاده انجام می شود که این موضوع به دلیل نبود گذرگاه عابر پیاده و یا زیرگذرگاه دچار حادثه می شوند.
فرماندار تیران و کرون نبود زیرگذر، وضعیت نابسمان آسفالت و عرض کم جاده ها را از مهمترین چالش های حوزه راهداری دانست و یادآورشد: احداث هفت زیرگذر ۱۰ سال پیش مصوب شده که تاکنون اجرایی نشده و تنها یک مورد نیز با همکاری مسئولان و منابع محلی صورت گرفته است.
محمدی کیا نبود زیرساخت مناسب در حوزه درمان تیران و کرون را از چالش های جدی در این منطقه بیان کرد و اظهارداشت: چندین دهه است که مردم خواستار احداث بیمارستان تخصصی هستند که در دولت گذشته موافقت اصولی صادر و اعتبار ناچیز پیش بینی شده ولی توزیع اعتبار مصوب آن توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام نشده است.
فرماندار تیران و کرون همچنین کمبود آب شرب و صنعتی، کمبود اعتبار در توسعه و نوسازی محیط های آموزشی، سرمایه در گردش برای بخش تولید و توسعه زیرساخت های فراغتی را از دیگر نیازهای این شهرستان بیان کرد.
شهرستان تیران و کرون در ۴۵ کیلومتری غرب اصفهان و در مسیر شهرستان های غرب و استان های چهارمحال و بختیاری و خوزستان قرار دارد.
نظر شما